Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

16 листопада – День радіо, телебачення та зв’язку

16 листопада – День радіо, телебачення та зв’язку

Сьогодні - День працівників радіо, телебачення та  зв’язку. З цієї нагоди секретар міської ради Михайло Гетьман та заступник міського голови Ігор Прокопів зустрілись з представниками галузі. 
У своєму вітальному слові Михайло Олександрович високо оцінив роль електронних засобів комунікації і зв’язку як необхідного і незамінного атрибуту життя суспільства та його розвитку, зауваживши: “Сьогодні життя кожної людини важко уявити без радіо,  телебачення, зв'язку. Сучасні люди прагнуть бути в курсі всіх подій, тому велика заслуга працівників електронних засобів комунікації і зв’язку в щоденному задоволенні інформаційних потреб ковельчан». Разом із словами шани та поваги, посадовці побажали учасникам зустрічі здоров'я, родинного затишку, відчуття великого задоволення від того, що кожен обрав саме ту професію, яка для нього є  найкращою і отримує радість від своєї роботи.
 За сумлінну і плідну працю, високу професійну майстерність, надання якісних інформаційних послуг мешканцям міста Ковеля кращих представників галузі відзначено Подяками міського голови та подарунками. 
У ході зустрічі присутні обговорили подальші напрямки співпраці та висловили своє бачення розвитку електронних ЗМІ в місті.
 

Читайте також:

16 листопада 2012
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти