Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Бюджет Ковельської територіальної громади за перший квартал перевиконано

Бюджет Ковельської територіальної громади за перший квартал перевиконано

Сьогодні на засіданні виконкому було розглянуто понад сорок різнопланових питань. Керівники окремих структурних підрозділів підготували інформації про виконану роботу. Її взято до відома.
Про підсумки виконання міського бюджету за перший квартал 2021 року звітувала начальник фінансового управління Валентина Романчук.

Вона повідомила, що за цей час бюджет Ковельської територіальної громади за доходами загального та спеціального фондів (з урахуванням офіційних трансфертів) виконаний на 104,9 відсотка.

Загальний обсяг доходів склав майже 166,6 мільйона гривень. Понад план отримано майже 8 мільйонів гривень.

Доходи загального фонду (податки, збори та інші платежі) виконано на 107 відсотків, у сумі це — майже 118 мільйонів.

У порівнянні з минулорічним відповідним періодом, обсяг власних надходжень зріс на 14,6 мільйона гривень, або 14 відсотків. До спеціального фонду зараховано власних коштів в сумі більше 7 мільйонів гривень, 134 відсотки до призначення.

Погодили на виконкомі і зміни до головного фінансового документа територіальної громади. Зокрема, Валентина Олександрівна повідомила, що Ковель отримає з обласного бюджету на здійснення природоохоронних заходів 552 тисячі гривень. Ці кошти будуть використані на проведення капітального ремонту русла річки Турія в районі вул.Сагайдачного – 300 тисяч гривень та виготовлення проектно-кошторисної документації на будівництво локальних очисних споруд для очищення поверхневого стоку – 252 тисячі гривень.

Також здійснено внутрішній перерозподіл коштів бюджету. Відповідно до Програми фінансової підтримки житлового фонду Ковельської територіальної громади на 2021-2024 роки пів мільйона гривень буде спрямовано на виконання капітального ремонту ліфтового обладнання та ліфтів.

Прийнято рішення з питань захисту прав дітей, розподілу, обліку і приватизації житла, містобудування і архітектури, соціального спрямування.

На цьому ж засіданні затверджено склад комітету доступності при виконавчому комітеті міської ради, топонімічної комісії.

Читайте також:

13 травня 2021
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти