Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Розпочато процедуру громадського обговорення проєктів містобудівної документації

Розпочато процедуру громадського обговорення проєктів містобудівної документації

«Детальний план території розміщення трансформаторної підстанції на території садівничого масиву «Дружба» в місті Ковелі Волинської області»

«Детальний план території розміщення торгово-офісних приміщень  по вулиці Ярослава Мудрого, 24 в місті Ковелі Волинської області»

«Детальний план території розміщення  індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд по вулиці Олексія Тихого, 72 в місті  Ковелі Волинської області» 


З метою врахування громадських інтересів під час розроблення містобудівної документації, проводиться обговорення та розгляд проєктів містобудівної документації.
 
Детальні плани розроблені з метою уточнення планувальної структури і функціонального призначення територій, визначення параметрів забудови земельних ділянок та всіх планувальних обмежень використання територій згідно з державними будівельними і санітарно-гігієнічними нормами. 
Замовник містобудівної документації: відділ містобудування та архітектури виконавчого комітету Ковельської міської ради
Розробник містобудівної документації: комунальне  підприємство «Госпрозрахункове  проектно-виробниче архітектурно-планувальне бюро міста Ковеля»

Підстава для  розроблення: рішення Ковельської  міської ради від 27 лютого  2020 року  № 63/45 «Про дозвіл на розроблення детального плану території в садівничому масиві «Дружба»», від 25 лютого  2021 року  № 5/78 «Про дозвіл на розроблення детального плану території по вул. Ярослава Мудрого, 24» та від 25 лютого  2021 року  № 5/74 «Про дозвіл на розроблення детального плану території по вул. Олексія Тихого, 72».

Відповідальна за організацію розгляду пропозицій – начальник відділу містобудування та архітектури виконавчого комітету Ковельської міської ради  Мурай Людмила Любомирівна.
         
Основні техніко-економічні показники проєктів:
 
«Детальний план території розміщення трансформаторної підстанції на території садівничого масиву «Дружба» в місті Ковелі Волинської області» (Завантажити)
 
Територія, на яку розроблено детальний план, знаходиться у садівничому масиві «Дружба» у південно-східній частині міста Ковеля та відповідно до генерального плану належить до територій садівничих товариств. Містобудівною документацією формується  земельна ділянка площею 50,0 кв.м для розміщення та обслуговування трансформаторної підстанції.  В межах ділянки буде розміщений розворотний майданчик для службового автотранспорту площею 35 кв.м.
 
«Детальний план території розміщення торгово-офісних приміщень  по вулиці Ярослава Мудрого, 24 в місті Ковелі Волинської області»
 
Територія, на яку розроблено детальний план, знаходиться у північно-східній частині міста Ковеля та відповідно до генерального плану передбачена для розміщення об’єктів дорожнього сервісу. В межах проектної території планується реконструкція житлового будинку, розташованого по вулиці Ярослава Мудрого, 24  під торгово-офісні приміщення на земельних ділянках площами 0,0398 га та 0,005 га (кадастровими номерами 0710400000:19:002:0004 та 0710400000:19:002:0005), які перебувають у приватній власності для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та  для будівництва і обслуговування будівель торгівлі. Площа забудови  складатиме 172,0 кв.м, площа мощення - 276,0 кв.м.
 
«Детальний план території розміщення  індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд по вулиці Олексія Тихого, 72 в місті  Ковелі Волинської області»  (Завантажити)
 
Територія, на яку розроблено детальний план, знаходиться у північно-східній частині міста Ковеля. Генеральним планом ці території передбачені для розміщення садибної житлової забудови. Проектом передбачається формування земельної ділянки площею  0,1 га для  розміщення індивідуального житлового будинку та господарських будівель і споруд за рахунок земель комунальної власності, які складаються з ділянки площею 0,06 га, яка перебуває у користуванні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та ділянки площею 0,04 га,  яка перебуває у користуванні для городництва. Площа забудови складатиме 243,0  кв.м, площа мощення – 231,0 кв.м, площа озеленення –53,0 кв.м. 
 
Проєкти складаються  з текстових та графічних матеріалів 
Графічні матеріали:
Схема розташування території у планувальній структурі міста
План існуючого використання території
Проектний план
Схема інженерної підготовки території та вертикального планування
Текстові матеріали: 
Пояснювальна записка

З детальними планами території можна ознайомитись на офіційному сайті Ковельської міської ради www.kovelrada.gov.ua у рубриці «публічна інформація», підрубриці «публічна інформація щодо містобудівної діяльності», а також містобудівна документація буде розміщена на інформаційному стенді на першому  поверсі будинку рад і у  відділі містобудування та архітектури каб. 105 (1-й поверх), тел.6-17-39 з  26 вересня 2021 року по 26 жовтня 2021 року з 8-30 до 17-00 (понеділок-четвер), з 8-30 до 16-00 (п’ятниця) за адресою:  м.Ковель вул. Незалежності,73. 
     
Пропозиції надаються особисто або через уповноваженого представника на ім’я міського голови  за адресою: м. Ковель, вул. Незалежності,73  або на електронну пошту zvernennya@kovelrada.gov.ua до 26 жовтня 2021 року.               
     
 Пропозиції подаються у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистого підпису; від юридичних осіб – із зазначенням їх найменування, місцезнаходження, посади і особистого підпису керівника.
       
Пропозиції повинні містити чіткі обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.

Пропозиції, надані після встановленого строку залишаються без розгляду.

Подані пропозиції розглядаються у місячний строк.

Громадські слухання з обговорення проєктів містобудівної документації відбудуться 19 жовтня 2021 року о 15.00 в сесійному залі  Ковельської міської ради за адресою: м.Ковель, вул.Незалежності,73 (2-й поверх).

Відділ містобудування та архітектури
виконавчого комітету Ковельської міської ради»
 
 

Читайте також:

27 вересня 2021
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти