Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

На громадських слуханнях розглянули сім проєктів містобудівної документації

На громадських слуханнях розглянули сім проєктів містобудівної документації

Відбулись громадські слухання з обговорення семи проєктів містобудівної документації. 
 
Їх представили начальник КП «Госпрозрахункове  проєктно-виробниче архітектурно-планувальне бюро міста Ковеля» Олександр Ключук, приватний підприємець Петро Пекарчук, керівник ПП «КОВЕЛЬКОМУНПРОЕКТ» Віктор Дубина.
 
 
Детальний план території реконструкції складу під станцію технічного обслуговування автомобілів по вулиці  Володимирській, 156.

Територія знаходиться у південній  частині міста Ковеля та згідно генерального плану передбачена для розміщення виробничих підприємств. Вона має площу 0,1114 га.  Пропонується провести реконструкцію будівлі складу під станцію технічного обслуговування автомобілів. Площа забудови складатиме 289,46  кв.м, площа мощення – 664,58 кв.м, площа озеленення – 159,96 кв.м. 
 
Детальний план території розміщення  об’єкта дорожнього сервісу та офісних приміщень по вулиці  Варшавській (біля ДНЗ «Ковельський центр професійно-технічної освіти»)
 
На території планується нове будівництво станції технічного обслуговування автомобілів з офісними приміщеннями. 
 
Площа забудови земельної ділянки складатиме 633,0 кв.м, площа мощення - 1412,0 кв.м, площа озеленення 205,0 кв.м. Для належного обслуговування об’єкту передбачається влаштування майданчиків для паркування автомобілів на  8 машиномісць.
 
Детальний план території розміщення трансформаторної підстанції на території садівничого масиву «Дружба» 

 
Містобудівною документацією формується  земельна ділянка площею 50,0 кв.м для розміщення та обслуговування трансформаторної підстанції.  В межах ділянки буде розміщений розворотний майданчик для службового автотранспорту площею 35 кв.м.
 
Детальний план території розміщення торгово-офісних приміщень  по вулиці Ярослава Мудрого, 24 
 
У межах проєктної території планується реконструкція житлового будинку під торгово-офісні приміщення на земельних ділянках площами 0,0398 га та 0,005 га , які перебувають у приватній власності для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та  для будівництва і обслуговування будівель торгівлі. Площа забудови  складатиме 172,0 кв.м, площа мощення - 276,0 кв.м.
 
Детальний план території розміщення  індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд по вулиці Олексія Тихого, 72 
 
Проєктом передбачається формування земельної ділянки площею  0,1 га для  розміщення індивідуального житлового будинку та господарських будівель і споруд за рахунок земель комунальної власності, які складаються з ділянки площею 0,06 га, яка перебуває у користуванні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та ділянки площею 0,04 га,  яка перебуває у користуванні для городництва. Площа забудови складатиме 243,0  кв.м, площа мощення – 231,0 кв.м, площа озеленення –53,0 кв.м. 
 
Детальний план території розміщення садового будинку та господарської будівлі  в садівничому масиві «Дружба»  
 
Планується будівництво садового будинку та господарської будівлі  в садівничому масиві «Дружба» на земельній ділянці площею 0,1414 га, яка перебуває у приватній власності для ведення індивідуального садівництва. Площа забудови  складатиме 295,0 кв.м, площа мощення - 353,0 кв.м, озеленення – 776,0 кв.м.
 
Детальний план території розміщення двох індивідуальних житлових будинків, господарських будівель та споруд по вулиці Патріарха Мстислава, 19 
 
Формуються дві земельні ділянки площами 682 кв.м кожна шляхом  об’єднання та поділу земельних ділянок площами 0,1 га та 0,0365 га, які перебувають у приватній власності для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та у користуванні. На них буде вестись будівництво житлових будинків з господарськими будівлями і спорудами. Площа забудови  складатиме 473,0 кв.м, площа мощення - 514,0 кв.м, озеленення – 377,0 кв.м.
 
 
Зауважень до проєктів містобудівної документації у ході громадських слухань не було. Пропозиції також можна оформити письмово та особисто або через уповноваженого представника подати Ковельському міському голові  за адресою: м. Ковель, вул. Незалежності,73 до 25 жовтня 2021 року або написати звернення на електронну адресу zvernennya@kovelrada.gov.ua.
 
 
 
 
 
 

Читайте також:

20 жовтня 2021
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти