Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Через складну епідемічну ситуацію у Ковелі посилять контроль за дотриманням карантинних вимог

Через складну епідемічну ситуацію у Ковелі посилять контроль за дотриманням карантинних вимог

Сьогодні заступник міського голови Віктор Жигаревич провів нараду з керівниками структурних підрозділів виконавчого комітету, представниками поліції, державної служби надзвичайних ситуацій.
 
“У Ковельській громаді стрімко зростає кількість хворих на коронавірус. Люди перестали дотримуватись карантинних обмежень, зокрема, маскового режиму, дистанції. Зараз надзвичайно важливо зупинити поширення інфекції, важливо,  щоб кожен дбав про свою безпеку та тих, хто поруч”, - наголосив Віктор Жигаревич.
 
Заступник міського голови звернувся до правоохоронних органів,  Держпродспоживслужби, аби вони посилили контроль за дотриманням карантинних вимог у місцях найбільшого скупченення людей, міському транспорті та активніше проводили інформаційно-роз’яснювальну роботу.
 
Також міська влада просить керівників релігійних громад,  ковельчан не забувати про встановлені нині правила  під час богослужінь.
 
Пам’ятаймо, єдиний на сьогодні спосіб зупинити розповсюдження вірусу  – масова вакцинація. 
 
У Ковелі можна зробити щеплення у центрах проведення вакцинації громадян, які нині діють у стоматполіклініці (Незалежності, 75, каб. 13) та залізничному вокзалі,  пунктах вакцинації - у поліклініці ЦРЛ (вул. Театральна,16, каб. 36) та в амбулаторії села Тойкут. 
 
Записатися на щеплення можна за тел. 0504681584.
 
Крім того, є дві мобільні бригади, які виїжджають на підприємства, в організації, коли кількість бажаючих вакцинуватись налічує 30 осіб.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Читайте також:

02 листопада 2021
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти