Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

У всіх ковельських школах планують замінити вікна

У всіх ковельських школах планують замінити вікна

Вже близько десяти років у Ковельських школах та садочках поступово замінюють старі дерев’яні вікна на нові енергоефективні. Починали це все батьки учнів за власні кошти.


“Допомагав міський бюджет, потім доєднався народний депутат Степан Івахів зі своїм благодійним фондом, а з 2016 року місто отримує субвенцію соцекономрозвитку саме на ці цілі і, до речі, з 2016 року Ковель отримав вже понад 20 мільйонів гривень”, – каже заступниця ковельського міського голови Наталія Маленицька.

У планах встановити нові енергоефективні вікна у всіх навчальних закладах Ковеля. До слова, і цьогоріч місто отримало 10 мільйонів від держави. І усі гроші теж спрямували на заміну вікон.Усього за п’ять років вдалося замінити конструкції у всіх місцевих садочках та у п’ятьох невеликих школах. Та на цьому не все – залишилися школи, де навчається тисяча і більше дітей.

Одна з них – 11. Тут якраз роботи у розпалі.За попередніми підрахунками, аби повністю завершити процес, потрібно трохи більше 4 мільйонів гривень.

Днями відбулась сесія Ковельської міської ради і депутати таки підтримали ініціативу. Тож гроші виділять і вже у наступному році усі школи міста матимуть сучасні енергоощадні вікна.

Читайте також:

01 грудня 2021
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти