Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

З нагоди Дня Збройних Сил України у військовій частині А2042 відбулись урочистості

З нагоди Дня Збройних Сил України у військовій частині А2042 відбулись урочистості


Військових з професійним святом привітав міський голова Ігор Чайка: «Сьогодні всі ми, вся країна покладає на Вас  надії на захист та безпеку. Восьмий рік поспіль наша армія стримує тиск ворога. Армія, яка постійно зміцнюється і стає сильнішою.
 
Спасибі Вам, що  забезпечуєте мир на нашій землі, даєте можливість працювати, дбати про розвиток нашого міста,  спокійно готуватись до новорічних свят".
Також говорив міський голова про те, що чимало молоді зараз навчається військовій справі. У Ковелі діти, батьки яких віддали життя, захищаючи Україну, пішли здобувати цю почесну професію. І вони беруть приклад з тих, хто нині боронить Україну.
На завершення свого виступу Ігор Чайка побажав усім сил, витримки, здоров’я і наснаги, родинного затишку та благополуччя.
 
За сумлінне й якісне виконання службових обов’язків, вагомий особистий внесок у захист Української держави, зразкову військову дисципліну та з нагоди Дня Збройних Сил України мер відзначив Подяками:
ДИМІНСЬКУ Лесю Михайлівну – старшого солдата, старшого механіка відділення радіоперехоплення військової частини  А2042,
 
ЗАТЕРИХУ Наталію Михайлівну – працівника Збройних Сил України, головного спеціаліста відділення військового обліку та бронювання сержантів і солдатів запасу Ковельського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки,
ЛИСТОПАДСЬКОГО Ігоря Олександровича – старшого лейтенанта, начальника відділення радіотехнічної розвідки військової частини  А2042,
 
МАРКОВСЬКОГО Юрія Анатолійовича – штаб-сержанта, техніка відділення радіотехнічної розвідки військової частини  А2042,
 
ПРИЩЕНКА Валентина Анатолійовича – майора, заступника начальника Ковельського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки-начальника мобілізаційного відділення.
 
Слова шани та вдячності на адресу військовослужбовців звучали від представників районної влади та  тимчасово виконуючого обов’язки  командира військової частини капітана Олега Коцури.
Святкового настрою присутнім додала яскрава концертна програма за участі солістів та мистецьких колективів міста.









 

Читайте також:

06 грудня 2021
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти