Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

«Ковельські святки» - доброчинний концерт

«Ковельські святки» - доброчинний концерт

 У Народному домі «Просвіта» відбувся концерт «Ковельські святки». Колядниками, щедрувальниками були церковні хори православних громад Ковеля та Ковельського району. Окрасою дійства стали виступи маленьких акторів з недільних шкіл, дитячих та юнацьких колективів. Впродовж кількох годин звучали старовинні та сучасні колядки, щедрівки, теплі слова віншувань.

З Різдвом Христовим і новорічними святами присутніх привітав секретар міської ради Михайло Гетьман, який відзначив високий професійний рівень колективів, подякував за гарну коляду та побажав злагоди і добра, щоб Віфлеємська зірка запалила в кожному серці і душі добро, радість і любов, яку б ми змогли понести в сім’ю, в родину і в наше місто.
Благочинний міста Ковеля, протоієрей Володимир Ровінський повідомив, що "Ковельські святки” – це благодійний захід. Кошти, зібрані під час концерту, організатори передадуть у фонд щорічного єпархіального дитячого табору відпочинку для дітей-сиріт, що діє на Шацьких озерах. Минулоріч там змогли оздоровитися 50 діток. Загалом цього святкового вечора вдалося зібрати понад шість з половиною тисяч гривень.

Читайте також:

14 січня 2013
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти