Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Про новинки в завданнях ЗНО – 2013

Про новинки в завданнях ЗНО – 2013

У Палаці учнівської молоді ім. І. Франка відбулась зустріч педагогів, одинадцятикласників та їх батьків з питань вступної кампанії-2013.
Перед присутніми виступила головний спеціаліст управління освіти Оксана Товстига, яка розповіла про правила реєстрації в мережі інтернет для участі у ЗНО та про нововведення. Цьогоріч до переліку предметів додалася світова література. Також зменшено кількість завдань та скорочено час на виконання завдань ЗНО з історії. На 2 питання скоротили тест із фізика, але час на виконання завдань залишився той самий
Якщо у 2012 році через Євро тестування розпочалися набагато раніше (нагадаємо, воно стартувало вже 15 травня), то в 2013-му - почнеться на початку червня, як це було в минулі роки. Так, вже 3 червня абітурієнти здаватимуть хімію, 5-го і 6-го - українську мову і літературу, 8-го - іноземні мови, 10-го - російську мову, 12-го і 13-го - математику, 15-го - географію, 17-го - всесвітню історію, 19-го і 20-го - історію України, 22-го - фізику, 25-го - біологію, а 27-го - світову літературу. Що стосується результатів, то їх почнуть оголошувати 18 червня, а закінчать - 7 липня.
У слайдовому режимі було представлено хід основного тестування. Представники управління освіти відповіли на запитання присутніх та порадили не зволікати із реєстрацією для участі у ЗНО та зосередитись цьогорічним випускникам на навчанні, аби успішно вступити до омріяного вузу.

 

Читайте також:

24 січня 2013
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти