Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

У лютому в Ковелі відбудеться ряд спортивних заходів

У лютому в Ковелі відбудеться ряд спортивних заходів

1 - 2 лютого в плавальному басейні КДЮСШ ім.. Є. Кондратовича - зимовий чемпіонат Волинської області з плавання серед юнаків.

3 лютого о 13.00 в спортивному залі КДЮСШ ім.. Є. Кондратовича відбудеться календарна гра чемпіонату України з міні-футболу серед команд І ліги: «Апперкот» м. Ковель – ФК «Одеса» м. Одеса.

4, 7, 11 та 14 лютого в спортивному залі НВК № 13 з 16.00 год. - відкритий зимовий чемпіонат міста з міні-футболу серед установ, організацій та спортивних клубів (ігри в підгрупах). Півфінальні та фінальні ігри відбудуться в спортивному залі КДЮСШ ім.. Є. Кондратовича.

З 5 по 8 лютого в спортивних залах загальноосвітніх навчальних закладів міста відбудуться «Спортивні ігри школярів» - змагання з баскетболу серед юнаків ЗОШ міста.

З 8 по 10 лютого в спортивному залі КДЮСШ ім.. Є. Кондратовича пройде міжнародний турнір з міні-футболу «Футбол без кордонів» серед дитячих команд 2003 р. н. за участю команд: «ОЦОР» м. Брест (Білорусь), ДЮСШ м. Пінськ (Білорусь), ФК «Тракай» м. Тракай (Литва), ДЮСШ «Волинь» м. Луцьк, «BRW ВІК» м. Володимир-Волинський, МФК «Ковель – Волинь» м. Ковель.

З 15 по 21 лютого в спортивному залі КДЮСШ ім.. Є. Кондратовича відбудуться змагання чемпіонату України з боксу серед жінок.

З 22 по 24 лютого у спортивному залі КДЮСШ ім.. Є. Кондратовича відбудуться змагання з волейболу серед жінок (вища ліга): «Континіум-Ковель» (м. Ковель) – «Медіка – ШВСМ» (м. Донецьк).

25-26 лютого у спортивному залі НВК № 13 - всеукраїнський турнір з міні-футболу серед дітей 2000 р. н. з нагоди Дня захисника Вітчизни за участю команд м. Львова, Луцька, Володимира-Волинського та Ковеля.

26-27 лютого об 11.00 в спортивному залі ПТУ №5 – спартакіада навчальних закладів міста: змагання з волейболу серед юнаків та дівчат.

Відділ фізичної культури і спорту
виконавчого комітету міської ради

Читайте також:

31 січня 2013
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти