Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Рішення міської ради обов’язкові до виконання

Рішення міської ради обов’язкові до виконання

Про стан впорядкування сфери платного паркування автотранспорту у Ковелі членів громадської ради поінформували перший заступник міського голови Анатолій Трофимук та начальник відділу економічного розвитку Андрій Товстига.
Сьогодні таксисти відмовляються виконувати рішення міської ради про сплату за користування об лаштованим майданчиком для стоянки таксі, які знаходяться на Привокзальній площі та на вулиці Незалежності навпроти СШ№3.
Але разом з тим, коли проходив процес прийняття рішення, відбувались громадські слухання з цього питання, пропозицій, зауважень від таксистів не надходило. Згодом представники таксомоторних перевезень звернулись до суду щодо законності рішення. Начальник юридичного відділу Геннадій Куптій повідомив, що суд визнав рішення міської ради таким, що відповідає усім нормам чинного законодавства.
Члени громадської ради вислухали і директора МПП «Колос» Миколу Матвійчука. Він переконаний, що таксисти не повинні сплачувати збір за паркування, адже вони уже є платниками єдиного податку.
Присутні висловились одностайно, що рішення органів місцевого самоврядування є обов’язковими до виконання для усіх, без виключення, суб’єктів господарювання.
Впорядкування сфери платного паркування автомобільного транспорту дає можливість забезпечити стабільні надходження до міського бюджету, що в свою чергу позитивно відображається на забезпеченні належних соціальних умов з боку міської влади для мешканців міста. За два місяці міська казна отримала від сплати за паркування понад 80 тисяч гривень.
У ході засідання зацікавлені сторони домовились про проведення перемовин за «круглим столом».
Наступного дня зустріч відбулась. Представники таксомоторних перевезень знову були категоричними і відмовились від виконання прийнятого рішення. Міська влада ж взяла зобов’язання переглянути можливість облаштування стоянки таксі на вулиці Незалежності навпроти центру поштового зв’язку та вивчити питання з організації паркування на Привокзальній площі. Зокрема, замість стоянки таксі, дозволити паркування транспортним засобам на загальних умовах з відведенням частини місць для інвалідів.
Міська влада і надалі чекає від таксистів конструктивних пропозицій та готова продовжити діалог з вищезазначених питань.

 

Читайте також:

01 лютого 2013
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти