Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Відбулась оперативна нарада при заступнику міського голови

Відбулась оперативна нарада при заступнику міського голови

Заступник міського голови Геннадій Сорока провів оперативну нараду, на якій дав доручення керівникам усіх комунальних служб міста щодо дій в нинішніх складних погодних умовах. Впродовж дня у місті працюватиме 17 одиниць техніки, яка розчищатиме вулиці та прибудинкові території від снігу. Це транспортні засоби КП «Добробут», РЖКП №1 та РЖКП №2, ПТМ «Ковельтепло», управління водопровідно-каналізаційного господарства.  
Задіяні автогрейдери, ЗІЛ-130, трактори МТЗ-80, МТЗ-82, МТЗ-ЮМЗ-6, навантажувачі, екскаватори. На очищенні міських автошляхів працює техніка, а тротуари, пішохідні доріжки у парках прибирають понад 100 двірників. 
Зважаючи на сильні опади, у вечірній та нічний час місто також прибиратимуть від заметів. У суботу, 16 березня, комунальні підприємства працюватимуть у робочому режимі, аби забезпечити ковельчанам належні умови на автошляхах для руху транспортних засобів та на тротуарах для пішоходів.
Першочергово прибираються дороги, якими здійснюються міські пасажирські перевезення та центральні вулиці міста. Особлива увага приділяється під’їзним шляхам до медичних установ, закладів торгівлі, культури, спорту, навчальних закладів.
На очищенні міських вулиць від снігу задіяні не лише транспортні засоби комунальних підприємств, а й додатково послуги надаватимуть ШБУ-63 та ТзОВ «Ідея».
Транспортні ресурси управління водопровідно-каналізаційного господарства використовуються для очищення проїздів біля адмінприміщень, артезіанських свердловин, насосних станцій. ПТМ «Ковельтепло» очищає прилеглі території до котелень, теплових пунктів та прибудинкові території і тротуари вул. Володимирській та 40-р Перемоги. КП «Добробут», РЖКП №1 та РЖКП №2 також мають визначені мікрорайони міста, на яких здійснюватимуться відповідні роботи.
Прибирання території Ковеля від снігу перебуває на постійному контролі міської влади. Щогодини керівники комунальних служб звітуватимуть про виконаний обсяг робіт, аби можна було оперативно вирішувати питання очищення тих ділянок вулиць та мікрорайонів, які потребуватимуть додаткових технічних та людських ресурсів.

Читайте також:

15 березня 2013
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти