Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Сьома перемога поспіль

Сьома перемога поспіль

6 квітня у Львові ковельський «Аперкот» у 18 турі чемпіонату України з міні-футболу серед команд першої ліги провів одну із найкращих зустрічей. Наші земляки зіграли з лідером групи, командою «Львівхолод». 
Ковельські футболісти на початку матчу дали зрозуміти господарям, що приїхали здобувати очки. В одній з перших атак капітан Віталій Кашуба відкрив рахунок гри. Господарі, в свою чергу, відповіли серією небезпечних ударів, два з яких стали результативними.
Ковельчан такий перебіг подій звичайно не влаштовував і точні удари Петра Мороза та Олександра Портянка вивели нашу команду вперед. Однак, львів’яни не поступались. У першому таймі вони були більш результативними. З рахунком 4 : 3 команди пішли на перерву.
У другому таймі ковельчанам вдалося перевести гру на половину майданчика господарів. Невдовзі Іван Портянко зрівнює рахунок. Наші футболісти продовжували активні наступальні дії, але досвідчені господарі відповіли гострими контратаками. Одна з них, в середині тайму, стала результативною. Та це додало ковельчанам ще більшого азарту.
Варто сказати, що впродовж усієї зустрічі львів’яни щільно, часто поза правилами, опікали кращого бомбардира ковельчан Івана Данилюка. Але навіть грубість зі сторони суперників не допомогла втримати нашого лідера. За три хвилини до завершення зустрічі Іван зрівнює рахунок, а на останній хвилині матчу виводить команду вперед. 6 : 5 - на користь ковельчан.
Переможний гол став сотим для Івана Данилюка в матчах чемпіонату України серед команд І ліги.
Ця перемога, сьома поспіль, вивела команду «Апперкот» на друге місце в турнірній таблиці чемпіонату.













Читайте також:

08 квітня 2013
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти