Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

У Ковелі триває місячник з благоустрою

У Ковелі триває місячник з благоустрою

 Благоустрій в усі часи був візиткою будь-якого міста, створював затишок і комфорт для самих мешканців, забезпечуючи сприятливі умови для їхньої життєдіяльності. Тому тема благоустрою щовесни стає актуальною для кожного мешканця Ковеля. Звісно, основні обов’язки покладаються на комунальні служби. Проте без співпраці влади і громади навести лад досить важко. З настанням весни навіть незначна невпорядкована ділянка, яку донедавна ретельно приховували снігові намети – у полі зору кожного. Усім нам хочеться бачити місто чистим та впорядкованим, тож і вирішувати це питання потрібно спільними зусиллями та діями всієї громади, заради затишку та комфорту.
  Власникам садиб і будинків час готуватись до наведення порядку у своїх обійстях. Кожне підприємство, організація, заклад, установа мають бути залучені до прибирання в місті закріплених і прилеглих територій, парків, берегів річок та водойм. Насамперед, необхідно вивезти сміття, яке накопичилось впродовж зими, обрізати дерева, кущі, аби і ваше подвір’я і усе місто мало гарний, упорядкований вигляд. Обсяг робіт досить великий, тому до прибирання мають долучитися якомога більше ковельчан. Про чистоту і порядок повинні подбати й об’єднання співвласників багатоповерхових будинків, щоб залучити мешканців до санітарного прибирання та благоустрою внутрішньобудинкових територій. 
     Робота з впорядкування міста є планомірною і послідовною, і не завершується після проведення весняного загальноміського прибирання, а триває впродовж усього року. 
    Традиційно впродовж квітня у Ковелі триває місячник з благоустрою, метою якого є поліпшення благоустрою міста, озеленення та покращення стану довкілля. Згідно розпорядження міського голови №110 від 09.04.2013 року 20 квітня у Ковелі проводитиметься День довкілля. 
   Міська влада звертається до керівників підприємств та організацій, суб'єктів господарювання та усіх ковельчан з проханням долучитись до наведення належного санітарного стану на території міста Ковеля.

Читайте також:

10 квітня 2013
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти