Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Благодійна допомога від фонду «Світ для дітей»

Благодійна допомога від фонду «Світ для дітей»

Сім’ї з дітьми, які потрапили в складні життєві обставини, отримали подарунки до Великодніх свят. В сесійному залі міської ради відбулась зустріч з представниками міської влади та благодійного фонду «Світ для дітей». Начальник служби у справах дітей виконавчого комітету міської ради Жанна Вельма привітала присутніх ковельчан зі святами, які у найближчі дні відзначатиме українська громадськість, побажала здоров’я, благополуччя, звернула увагу батьків на те, що піклуватися про дітей – це їх обов’язок, тож вони мають належним чином забезпечувати умови проживання та дбати про виховання своїх дітей.
Представник фонду Олена Галайчук повідомила, що у Канаді знають про ковельських дітей, які потребують допомоги. Тому вони уже традиційно до свят роблять їм подарунки.
Заступник міського голови Ігор Прокопів привітав із святами від імені міського голови Олега Кіндера, побажав, щоб діти росли здоровими та щасливими і були повноцінними членами суспільства. Міська влада дбає про дітей, які потребують допомоги через складні життєві обставини, у які потрапили їх сім’ї. До доброчинності залучаються й ковельчани, благодійники та меценати.
28 дітей із сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах та перебувають на обліку в службі у справах дітей, отримали продуктові набори, у яких є все необхідне, аби Великдень був святковим, а стіл багатим. Подарунки придбано за кошти благодійників з Канади, які перераховують внески до фонду «Світ для дітей». Батьки, які прийшли разом з дітьми, подякували за турботу та допомогу міській владі та меценатам.
На завершення зустрічі присутні зробили фото на пам'ять.

 

Читайте також:

30 квітня 2013
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти