Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Підбито підсумки проведення Дня довкілля

Підбито підсумки проведення Дня довкілля

Відбулось засідання оргкомітету, на якому підбито підсумки проведення в Ковелі Дня довкілля та місячника з благоустрою. Кожної весни у місті є необхідність у проведенні комплексних заходів з впорядкування та санітарного очищення територій. Ці роботи виконували працівники комунальних підприємств: «Добробут», ПТМ «Ковельтепло», РЖКП №1 та №2, Ковельводоканал. До прибирання активно долучилися працівники підприємтсв, установ міста, громадські організації, волонтери.
Про результати проведених робіт доповів начальник відділу земельних ресурсів та охорони навколишнього природного середовища Дмитро Бруча. Він зазначив, що закріплені за підприємствами та установами території було впорядковано, сміття вивезено комунальним службами. Проте у місті ще залишаються окремі ділянки, де варто буде продовжити роботи з санітарного очищення.
Завдяки співпраці та злагодженій роботі міської влади, комунальних служб та мешканців міста вдалося зробити чимало: прибрано 256 тисяч метрів квадратних прибудинкових територій, три парки, 66,7 км вулиць і доріг, впорядковано три кладовища, братські могили та місця почесних поховань, очищено від сміття три тисячі 720 метрів квадратних берегів водойм, висаджено дві тисячі дерев та 1600 кущів, вивезено на полігон ТПВ в урочище Любленець 0,250 тис. м. куб. сміття, посіяно 0,7 тис м. кв. газонів та висаджено 0,35 тис м. кв. квітників. Загалом над впорядкуванням міста працювало понад 17 тисяч осіб.  
Вдячність за допомогу та оперативне реагування на звернення освітян висловив на адресу комунальників начальник управління освіти Віктор Бичковський.
Заступник міського голови Геннадій Сорока подякував присутнім за роботу та закликав надалі дбати про чистоту та благоустрій у місті. Комунальні підприємства мають чітко визначені завдання, графіки проведення робіт відповідно до пори року: прибирання та вивіз твердих побутових відходів, обрізування та кронування дерев, ремонт та асфальтування вулиць, облаштування пішохідних доріжок та прибудинкових територій, висаджування квітів, санітарне очищення вулиць, територій міських парків, скверів, тощо. «Всім нам хочеться бачити місто чистим та впорядкованим, тож і вирішувати це питання потрібно спільними зусиллями та діями всієї громади, заради затишного та комфортного проживання у Ковелі», - зауважив Геннадій Сорока.
 

Читайте також:

08 травня 2013
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти