Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Урочисте закриття навчального року в Університеті третього віку

Урочисте закриття навчального року в Університеті третього віку

Урочисті фанфари, що звучали в конференц-залі Ковельського міського культурно-просвітницького центру, сповістили про закриття навчального року в Університеті третього віку. Святкову зустріч розпочала Почесний ректор Університету, головний ініціатор його створення та творчий натхненник – Софія Сагаль. Начальник управління праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Ковельської міської ради привітала слухачів, побажала усім міцного здоров’я, довголіття і позитивних емоцій. Софія Анатоліївна зауважила, що в Університеті третього віку слухачі відкривають для себе нові знання, отримують радість спілкування та незрівнянні враження від повноцінного життя. Секретар міської ради Михайло Гетьман зазначив, що так званий «третій вік» – це не вирок, а шанс пожити для себе, взяти від життя те, на що раніше не вистачало часу. Кожен слухач, незважаючи на вікові рубежі, впевнено прямує прекрасним світом творчого пошуку та пізнання таємниць науки.
Статусу міжнародної зустрічі надала присутність польської делегації, яку очолив заступник директора Влодавського Будинку культури. Пан Франек передав щирі вітання та зичення від учасників польського клубу  "Сеньйора "Злота Осінь", висловив надію щодо подальших зустрічей та продовження співпраці.

Маленькими дзвіночками зазвучали голоси Станіслави Гуловської і Олександра Шевчука, учасників зразкової дитячої студії естрадного співу «Надія» (керівник Ірина Новожилова). Подаровані композиції «Кап-кап» та «Бемба-лабемба» не залишили байдужими жодного глядача!
Кожен слухач Університету, присутній на святі, долучився до створення символічної композиції «Серце випускника» - 41 серце об’єдналося у єдине, трепетне, велике серце, що звучить в унісон!
Студенти Університету третього віку вивели та довели життєву теорему – молодість це передусім самовідчуття людини, яке не має жодного відношення до віку, зафіксованого в документах.
Упродовж свята лунали музичні композиції, подаровані учнями Ковельської школи мистецтв: акордеоніст Роман Капітула віртуозно виконав українську народну пісню «Два дубки»; інструментальний дует у складі Богдани Троцюк та Анастасії Латнюк майстерно заграв «Польку в цеберку»; а дует бандуристок у складі Анастасії Місюри та Надії Шемейко зачарував композиціями «Український танець» і «Чарівна скрипка».
Ведучі урочистостей запросили на імпровізований олімп очільників факультетів Університету та запропонували невеличке випробування – вікторину, у якій куратори факультетів блискуче справились із поставленими завданнями. Директор територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Ніна Володимирівна Хільчук вручила кураторам подяки та сувеніри.
Поринути у спогади, згадати про досягнення допоміг презентований відеоряд, у якому червоною ниткою простежувалася теза: «Університет – це цілий світ, безліч можливостей та креативних ідей, це величезний простір, де панує вічна молодість».

Серед гостей свята була присутня Аліна Павлівна Закревська, активна слухачка Університету, яка саме в цей день відзначила свій 70-літній ювілей. Найкращі зичення, побажання: молодості та добра звучали на адресу іменинниці.
Директор терцентру Ніна Хільчук підбила підсумки навчального року, налаштувала слухачів на активний літній відпочинок і побажала кожному творити свою особисту історію успіху.
Слухачі з нетерпінням чекали вручення іменних сертифікатів, а справжньою кульмінацією зустрічі став виступ аматорського театру «Осіннє золото» (керівник Марія Павлівна Батраченко). Колектив запропонував пісні польською та українською мовою, викликавши хвилю оплесків.
Загалом свято принесло багато вражень та емоцій, обмін якими продовжився за солодким столом.




Оксана Мизовець, завідувач відділення соціально-побутової адаптації, організації надання адресної натуральної та грошової допомоги територіального центру соціального обслуговування
 

Читайте також:

27 травня 2013
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти