Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Змагалися школярі

Змагалися школярі

 З нагоди Дня захисту дітей у міському парку відбулися легкоатлетичні змагання. Школярі виборювали першість зі спринтерського бігу - 30 метрів (дівчата) та 60 метрів (юнаки), у метанні м’яча та за програмою «Веселі старти».



У шаховому клубі КДЮСШ ім. Є. Конратовича змагалися юні шахісти. 334 учасники турніру були нагороджені солодкими призами, а переможців та призерів відзначено грамотами.
Відділ фізичної культури та спорту виконавчого комітету Ковельської міської ради дякує за суддівство та допомогу в організації спортивного свята для дітей тренерам КДЮСШ ім. Є. Кондратовича, вчителям фізичної культури. Щире спасибі спонсорам змагань: Наталії Фалько, В’ячеславу Гурику, Наталії Лузіній та Наталії Ткачук.



На спортивному майданчику ЗОШ №1 відбувся футбольний турнір серед юнаків 2002 року народження. У змаганнях взяли участь команди «BRV – ВІК» з Володимира-Волинського, ДЮСШ Нововолинська, ДЮСШ управління освіти «Ковель – І», «Ковель – ІІ». Змагання проходили за коловою системою. І місце здобула команда «BRV – ВІК», ІІ - ДЮСШ (Нововолинськ), ІІІ - «Ковель – І», ІV – «Ковель – ІІ».



Переможці та призери турніру нагороджені кубками та медалями. Футболісти отримали нагороди у різних номінаціях. Зокрема «Кращий гравець»: Назар Дрегель, Артем Сидорук (м.Ковель), Артем Ляшук (м.Нововолинськ), Ігор Кубишик (м.Володимир-Волинський). «Кращим воротарем» визнано Юрія Ремезовського (м. Нововолинськ), «Кращим бомбардиром» - Богдана Хомича (м.Володимир-Волинський). Оргкомітет та головна суддівська колегія щиро вдячні тим, хто дійсно допоміг зробити для дітей свято.

Читайте також:

04 червня 2013
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти