Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Вітання міського голови з нагоди Дня медичного працівника

Вітання міського голови з нагоди Дня медичного працівника

Шановні працівники галузі охорони здоров’я міста Ковеля!

Прийміть сердечні вітання з професійним святом - Днем медичного працівника! Ваша благородна праця завжди користувалася і користується заслуженою повагою та визнанням, адже здоров'я людей є вищою цінністю, найважливішим суспільним надбанням. Нинішня медицина оволодіває все новими горизонтами, впевнено крокує вперед. Але навіть сучасне устаткування і сучасні методики лікування не будуть по-справжньому ефективними без високого професіоналізму наших медиків. Досконале знання своєї справи, милосердя та самовідданість в роботі - це ті риси, завдяки яким рятуються людські життя, і за які ковельчани шанують медичних працівників. 

Сьогодні у галузі охорони здоров'я, у тому числі ковельській, є великі перспективи для подальшого розвитку. Важливо, щоб медичне обслуговування населення було піднято на якісно новий рівень.  

Шановні медики! Дозвольте висловити вам вдячність за вашу благородну справу, відкритість душі, добрі руки та чуйні серця. Бажаю всім, хто вибрав одну з найважливіших і найбільш гуманних професій на землі, благополуччя, стабільності, міцного здоров'я. Щастя та миру Вам і Вашим родинам!


З повагою –
міський голова Олег Кіндер

 

Читайте також:

15 червня 2013
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти