Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Вихованці колонії відвідали музей Лесі Українки

Вихованці колонії відвідали музей Лесі Українки

З метою заохочення вихованців дільниці соціальної адаптації Ковельської виховної колонії з ініціативи адміністрації колонії за сприяння спостережних комісій міста та району, піклувальної ради установи було організовано екскурсію в літературно-меморіальний музей-садибу Лесі Українки в селі Колодяжне.

Чотири вихованці, які готуються до звільнення, ознайомилися з життям та творчістю української поетеси. Завідувачка літературно-меморіальним музеєм Віра Комзюк декламувала вірші та уривки з листів нашої землячки. Член спілки письменників, поет та журналіст Анатолій Семенюк спілкуючись з хлопцями, наголосив на тому, що ніколи не пізно почати нове життя, головне зробити для себе правильний вибір. Українські традиції, любов до України, людські чесноти, повага до батьків допоможуть подолати будь-які перешкоди. Анатолій Володимирович закликав бути активними членами суспільства та вручив збірки своїх творів.

Під час заходу вихованці колонії мали змогу поспілкуватися з головою спостережної комісії при виконавчому комітеті Ковельської міської ради Михайлом Гетьманом, головою піклувальної ради при Ковельській виховній колонії Жанною Вельмою, заступником голови Ковельської райдержадміністрації Андрієм Мигулею, секретарем спостережної комісії Сергієм Мацюком. Вкотре хлопцям було наголошено на недопущенні скоєння неповнолітніми протиправних діянь, роз’яснено їх права та обов’язки.
Маємо надію, що гарні справи, що проводяться усіма небайдужими людьми та відповідними службами не залишаться марними і дадуть свої позитивні результати.



Служба у справах дітей
виконавчого комітету ковельської міської ради

Читайте також:

17 червня 2013
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти