Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Пам'ять про героїв нетлінна

Пам'ять про героїв нетлінна

  З нагоди Дня скорботи у Ковелі біля Меморіалу Слави зібралися ветерани Великої Вітчизняної війни, представники влади міста та району, громадськість, аби вшанувати пам'ять загиблих. Заступник міського голови Ігор Прокопів, звертаючись до присутніх, зауважив, що 22 червня  72 роки тому розпочалась Велика Вітчизняна війна. З перших днів було окуповано і наше місто. Ковель зазнав страшних руйнувань - були підірвані майже всі промислові об’єкти та соціально-культурні заклади, лікарні, школи, культові споруди, з чотирьох тисяч будинків гітлерівці знищили 3 тисячі 944. 5 тисяч ковельчан було вивезено на примусові роботи до Німеччини. Воєнні дії в Україні тривали 40 місяців.
Своїми спогадами поділився ветеран Великої Вітчизняної війни, Почесний громадянин міста Ковеля Микола Корпачов. На його переконання, найкращою пам’яттю про тих, хто не повернувся з полів битв, будуть наші сьогоднішні успіхи, добрі справи.
Присутні вшанували пам'ять про загиблих хвилиною мовчання та поклали квіти до Вічного вогню, згадали тих, хто загинув у боях і став невинною жертвою в боротьбі із загарбниками. Схилили голови перед мужністю і нескореністю нашого народу, який знайшов у собі сили вистояти та вижити.






Читайте також:

21 червня 2013
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти