Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Поліпшено умови надання соціальних послуг

Поліпшено умови надання соціальних послуг

Сьогодні відбулось урочисте відкриття приміщення управління соціального захисту після капітального ремонту. Чимало ковельчан завітало до управління на початку робочого дня, аби розділити свято з працівниками установи. Серед них – керівники та члени громадських організацій, міськрайонного центру зайнятості, працівники підрядних організацій, які виконували роботи, пересічні громадяни, які прийшли до управління для вирішення питань соціального захисту.
Участь в урочистостях взяли й представники міської влади: міський голова Олег Кіндер, секретар міської ради Михайло Гетьман, заступник міського голови Ігор Прокопів, начальник фінансового управління Валентина Романчук.
Начальник управління праці та соціального захисту населення Софія Сагаль привітала присутніх з Днем Державного Прапора України. Вона наголосила на тому, що це свято колектив управління зустрічає з хорошими досягненнями –немає заборгованості із виплати соціальних допомог та компенсацій, а головне - завершено капітальний ремонт будівлі установи.
Аби якісно надавати послуги соціально незахищеним категоріям громадян умови також мають бути відповідними. Тому під час формування бюджету на 2013 рік міською владою було прийнято рішення про проведення капітального ремонту будівлі на суму 343,7 тис. грн. Роботи тривали впродовж чотирьох місяців. За цей час було зроблено капітальний ремонт фасаду із дотриманням сучасних енергозберігаючих технологій, забезпечено максимальну доступність для людей з обмеженими фізичними можливостями. Приміщення виглядає привабливим, має сучасний дизайн як зовні так всередині.
Софія Сагаль подякувала міському голові Олегу Кіндеру та депутатам міської ради за те, що пріоритетним у своїй діяльності вважають соціальний захист ковельчан. Крім того, дбають про належні умови роботи працівників, які забезпечують виконання поставлених завдань. Слова вдячності звучали й на адресу будівельників ТзОВ «К.П. Верес», відділу комунального господарства, РЖКП №1, салону «Тепло і холод», які долучились до виконання робіт.
Вітаючи колектив та присутніх на урочистостях, міський голова Олег Кіндер зауважив, що створення комфортних та зручних умов для надання соціальних послуг ковельчанам – це досить важливо для усієї громади, особливо для людей з обмеженими фізичними можливостями. Влада зобов’язана дбати про тих, хто потребує захисту. Міський голова відзначив професійну роботу колективу, яка неодноразово заслуговувала уваги й на обласному рівні.
Слова вдячності працівникам управління за співпрацю, за розуміння і допомогу звучали від секретаря міської ради ветеранів війни, праці і Збройних сил Марії Батраченко, голови обласної профспілки працівників соціальної сфери Галини Микитюк, члена комітету доступності Василя Мельничука, голови Ковельської територіальної первинної організації УТОС Світлани Осійчук.
 

Читайте також:

23 серпня 2013
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти