Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Звіт про роботу постійної комісії міської ради з питань планування, бюджету та фінансів

Звіт про роботу постійної комісії міської ради з питань планування, бюджету та фінансів

За час роботи з вересня 2012 року до серпня 2013 року відбулося 17 засідань постійної комісії міської ради з питань планування, бюджету і фінансів. У ході засідань було розглянуто 160 питань порядку денного.
До складу комісії входять 8 депутатів міської ради: голова комісії - Матвєєв В.Ф, заступник голови комісії - Семенюк Ю.В., секретар комісії - Федосюк В.І та члени комісії: Бойко В.І., Кошарук С.Д., Євсюк О.А., Прокопів І.Я., Лазорик Л.М. За кількістю виступів та винесених на розгляд комісії пропозицій найактивнішими були Бойко В.І., Євсюк В.І., Кошарук С.Д., Матвєєв В.Ф.
Основними завданнями комісії протягом звітного періоду було забезпечення контролю за економним та ефективним витрачанням коштів міського бюджету, виконанням Бюджетного та Податкового кодексів України, інших законів України та нормативних актів з бюджетних і фінансових питань.
Комісія постійно працює з фінансовим управлінням, яке готує матеріали та вносить пропозиції щодо бюджетних призначень головних розпорядників коштів.
При формуванні міського бюджету на 2013 рік комісією подавалися конкретні пропозиції щодо фінансування першочергових проблем міста.
Депутати комісії, володіючи станом справ, що стосуються бюджетної сфери міста та комунальних підприємств, давали конкретні пропозиції щодо програми соціального і культурного розвитку міста, галузевих програм.
Відповідно до плану роботи міської ради членів комісії інформували про надання платних послуг закладами культури, про стан проведення та надходження коштів від земельних аукціонів, про стан призначення державної соціальної допомоги сім’ям з дітьми, про стан надання одноразової матеріальної допомоги малозабезпеченим громадянам міста, про надходження коштів до міського бюджету від приватизації майна комунальної власності. Окрім того, на засіданнях комісії були розглянуті питання: про збір за паркування та про звернення водіїв-таксистів про його відміну, про Асоціацію міст України, про будівництво ТЕС на території Ковеля, про стан діяльності з організації платного паркування транспортних засобів та справляння відповідного збору до міського бюджету, про функціонування торговельного майданчика по вул. Відродження, про інвестиційні пропозиції, про проект Указу Президента України «Про концепцію реформування місцевого самоврядування та організацію територіальної влади в Україні». Депутати працювали над вирішенням проблем, зазначених у зверненнях як фізичних, так і юридичних осіб.
З ініціативи членів комісії було заслухано питання про недопущення зривів освітлення міста у вечірній та нічний час; про аналіз використання коштів на витрачену електроенергію по вуличному освітленню за 2009-2012 рр.; про стан роботи КП «Добробут» щодо обслуговування, утримання, перспективи реконструкції вуличного освітлення, а також підготовлено та прийнято рішення міської ради «Про звернення до Прем’єр-Міністра України Азарова М.Я., міністра регіонального розвитку будівництва та житлово-комунального господарства України Темника Г.П. щодо продовження фінансування на завершення молодіжного будівництва по вул..Ватутіна, 70Б в м.Ковелі».
За рекомендацією комісії на сесії міської ради були прийняті рішення:
- про затвердження Положення про порядок списання основних засобів, що є власністю територіальної громади м.Ковеля;
- про затвердження розпоряджень міського голови; про дозвіл на приватизацію; про міський бюджет на 2013 рік;
- про затвердження Програми розвитку земельної реформи в м.Ковелі;
- про надання дозволу на компенсацію понесених витрат;
- про затвердження програм місцевого значення;
- про затвердження звіту про виконання міського бюджету на 2012 рік;
- про внесення змін до рішення від 27.12.2012 № 32/44 «Про міський бюджет на 2013 рік»;
- про внесення змін до «Програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства м.Ковеля на 2011-2014 роки»;
- про звільнення від орендної плати;
- про продовження права на пільги по оплаті за житлово-комунальні послуги;
- про дозвіл на відкриття кредитної лінії;
- про списання дебіторської заборгованості;
- про затвердження Положення про виплату одноразових грошових винагород спортсменам і тренерам міста з олімпійських видів спорту;
- про надання нежитлових приміщень в безоплатне користування;
- про надання згоди на безоплатне прийняття модульної котельні та супутнього обладнання;
- про Порядок та норматив відрахування комунальними унітарними підприємствами та їх об’єднаннями до міського бюджету частини чистого прибутку (доходу);
- про безоплатну передачу газопроводів;
- про фінансування міської “Програми протидії захворюванню на туберкульоз у 2012-2016 роках”, затвердженої рішенням міської ради від 23.02.2012 № 19/7.


Голова комісії В.Ф.Матвєєв
 

Читайте також:

07 жовтня 2013
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти