Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

У переддень свята привітали юристів

У переддень свята привітали юристів

З нагоди Дня юриста відбулись урочистості в Ковельському міськрайонному управлінні юстиції. Колектив зі святом привітав начальник Микола Ковальчук. Він ознайомив присутніх із досягненнями управління, відзначив високий фаховий рівень працівників, звернув увагу на значну кількість людей, які щодня приходять на прийом до різних структурних підрозділів установи. Зокрема до управління державної виконавчої служби, відділу державної реєстрації актів цивільного стану, державної нотаріальної контори, реєстраційної служби. 
Від імені міського голови Олега Кіндера привітав юристів з професійним святом перший заступник Анатолій Трофимук. Подякував колективу за співпрацю, побажав плідної роботи та подальших успіхів у зміцненні законності та правопорядку.
За сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм і компетентність та з нагоди Дня юриста вручив Подяки міського голови начальнику реєстраційної служби Ковельського міськрайонного управління юстиції Олені Фіц, державному реєстратору реєстраційної служби Ірині Холзуновій, головному державному виконавцю відділу державної виконавчої служби Ользі Тишик, провідному спеціалісту відділу державної реєстрації актів цивільного стану Руслані Клімук та іншим.
Привітали винуватців свята представники районної влади, а також редактор громадсько-політичної газети «Вісті Ковельщини» Микола Вельма.
 

Читайте також:

07 жовтня 2013
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти