Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Ковельчанин Володимир Мовчан перебуває на лікуванні у Кракові

Ковельчанин Володимир Мовчан перебуває на лікуванні у Кракові

Ковельчанин Володимир Мовчан, поранений снайпером під час штурму Майдану,  разом з іншими потерпілими українцями перебуває на лікуванні у військовому шпиталі Кракова. 
Польські лікарі роблять усе можливе для  нашого земляка. Проведено ряд надскладних операцій, він знаходиться під їх постійним наглядом та опікою. 
Уже впродовж тижня разом з Володимиром у Кракові  його рідні. Як повідомила телефоном дружина, з кожним днем стан Володі покращується, хоча і надалі залишається важким. Лікування та реабілітація будуть довготривалими.
 Варто зазначити, що громада Кракова активно допомагає пораненим українцям. Були зібрані кошти для придбання речей першої необхідності, чимало волонтерів пропонують свою допомогу і підтримку.
Значну роботу проводить Консульство України в Кракові і зокрема, його керівник Віталій Максименко. Він особисто зустрівся з рідними Володимира Мовчана, супроводжував їх у шпиталь, організував для них проживання. 
Консул запевнив, що українці  забезпечені усім необхідним, польські медики докладають максимум зусиль для одужання.  Він постійно тримає зв’язок з лікарями  та потерпілими. Нещодавно хлопці попросили  керівника амбасади привезти їм у шпиталь український прапор.
Ковельчани теж підтримують родину Мовчанів. Міська влада допомогла  з виготовленням закордонного паспорта та відкриттям Шенгенських віз, надала транспорт для термінового виїзду в Польщу. Колектив залізничників, де працює Володимир, зібрав кошти для родини.
Тож ми і надалі закликаємо небайдужих людей допомагати сім’ї ковельчанина, якого вдома з нетерпінням чекають дві донечки. Родині тоді буде легше справитись з непростими випробуванням долі.
 

Читайте також:

03 березня 2014
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти