Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

У Ковелі завершився турнір з футболу «Пролісок»

У Ковелі завершився турнір з футболу «Пролісок»

 На спортивному майданчику ЗОШ №1 відбувся турнір з футболу «Пролісок» серед хлопців 2000-2001 років народження.
 
У змаганнях взяли участь 6 команд: «ДЮСШ управління освіти- 2000»( м.Ковель), «BRW-ВІК» (м. Володимир-Волинський), «ДЮСШ» (м. Соснівка, Львівська область), «ДЮСШ управління освіти-2001» (м. Ковель), «Вікторія УДЮМК» (м. Львів) та «ДЮСШ» (смт. Турійськ).
 
        На урочистому відкритті змагань до  присутніх звернулись начальник управління освіти Віктор Бичковський та начальник відділу фізичної культури та спорту Ігор Семенюк. Вони побажали учасникам чесної та змістовної гри, успіхів у навчанні, приємних знайомств та вражень від турніру і чудово провести час у місті залізничників.
        Змагання проходили у двох підгрупах за коловою системою. З першої підгрупи до півфіналу потрапили  «ДЮСШ» (м. Соснівка) та «Вікторія УДЮМК» (м.Львів), з другої – «ДЮСШ управління освіти- 2000» (Ковель) та «ВІК» (м.Володимир-Волинський). 
У першій півфінальній зустрічі команда «ДЮСШ управління освіти-2000» з рахунком 0 : 3 поступилась команді «Вікторія УДЮМК», у другій -  команда «ДЮСШ» (м. Соснівка) здолала команду «BRW-ВІК» з рахунком 2 : 0.
 
        У грі за третє місце ковельчани перемогли  «BRW-ВІК» (м.Володимир-Волинський) з рахунком 2 : 0, а у фінальній грі  «Вікторія УДЮМК» (м.Львів) з рахунком 2 : 1 перемогла  «ДЮСШ» (м. Соснівка) і виборола І місце у турнірі.
 
        На урочистому закритті  призери та  переможець змагань були нагороджені кубками та грамотами, а гравці команд - медалями. 
        Оргкомітет з проведення турніру  визначив кращих гравців в кожній з команд. Ними стали: Поліщук Ілля («BRW-ВІК» - м.Володимир- Волинський), Рябцев Єгор («ДЮСШ управління освіти-2001» - м. Ковель), Столярчук Олександр («ДЮСШ управління освіти - 2000»- м. Ковель), Павлик Денис («ДЮСШ»- м. Соснівка ) та Тийко Любомир («Вікторія УДЮМК» - м. Львів). Всі вони та воротарі команд отримали призи.
 
Нагороджено кращого воротаря турніру - Влада Кобрина («BRW-ВІК»- м. Володимир-Волинський) та кращого бомбардира Горбача Юрія («Вікторія УДЮМК» - м.Львів). 
 
Команді «ДЮСШ управління освіти- 2000»  відділ фізичної культури та спорту презентував  комплект футбольної форми.
 
         Головна суддівська колегія та оргкомітет з проведення змагань щиро вдячні підприємцям, які долучилися до проведення  турніру: Кобрусєву Олександру, Гаценко Євгенії, Скороходу Сергію, Фалько Наталії (магазин «Макс- Мікс»), Унізі Аллі (кафе-бар «Наше місто») та Дідіцькому Роману (кафе-бар «Классік»). 
 
 
Відділ фізичної культури та спорту
 

Читайте також:

24 березня 2014
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти