Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

На бульварі Лесі Українки ведуться роботи з благоустрою, де постане пам’ятник «Борцям за волю України»

На бульварі Лесі Українки ведуться роботи з благоустрою, де постане пам’ятник «Борцям за волю України»

На бульварі Лесі Українки активно ведуться роботи з благоустрою території, де згодом постане пам’ятник «Борцям за волю України».

Працівники КП «Добробут» знімають стару бруківку, сплановують територію. Тут працює щоденно техніка.

Міський голова Олег Кіндер доручив керівнику комунального  підприємства Леоніду Демчуку якнайшвидше провести всі роботи, адже відкриття заплановано на 24 серпня  під час святкових заходів з нагоди 25-ї річниці незалежності України.

Переможець конкурсу на кращу ідею монумента ПП «Кузня Росич» виготовляє конструкцію. До того, як її відправлять у Ковель,  благоустрій потрібно завершити.

Впродовж багатьох років у Ковелі піднімалось питання щодо вшанування героїв, які відстоювали і відстоюють свободу та справедливість, демократичні ідеали українського суспільства, незалежність соборної Української держави, тим, хто поклав життя за світле майбутнє.

Нарешті ця ідея стане реальністю. І бульвар Лесі Українки обрано  не випадково. Саме тут 19 серпня 1990 року у Ковелі вперше було піднято синьо-жовтий стяг, у 1997 році встановлено символічний камінь, на якому ковельчани закарбували напис, що саме тут постане пам’ятник «Борцям за волю України». І тепер монумент-посвята зависочіє на історичному для Ковеля місці. 

Читайте також:

28 липня 2016
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти