Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

У Ковелі за кубок міста змагалися тенісисти

У Ковелі за кубок міста змагалися тенісисти

На тенісному корті по вулиці Ватутіна, 40 відбулися змагання на кубок Ковеля серед чоловіків.

Турнір проходив у двох підгрупах. З групи «А» до півфіналу вийшли Ігор Супрунюк та Олександр Філіпчук, а з групи «Б» - Валентин Січкар та Ігор Приступа. У першому півфінальному матчі зустрілись Ігор Супрунюк та Ігор Приступа. Гра пройшла за повної переваги останнього і закінчилась з переконливим рахунком 6 : 1 на його ж користь. У другому півфіналі Валенин Січкар поступився Олександру Філіпчуку (2 : 6 ) . У поєдинку за ІІІ місце Валентин Січкар переміг Ігоря Супрунюка (6 : 1).

Фінал турніру став окрасою змагань. Учасники зустрічі Ігор Приступа та Олександр Філіпчук п родемонстрували чудову техніку і захоплюючу гру. Олександр Філіпчук, найтехнічніший тенісист міста, переміг свого опонента з рахунком 7 : 5.

У змаганнях серед пар бронзові нагороди вибороли Віталій Кашик та Дмитро Райчук, срібні – Володимир Федорук та Роман Багінський, а переможцями стали Олександр Філіпчук та Ігор Супрунюк.

Відділ молоді, фізичної культури та спорту виконавчого комітету Ковельської міської ради вдячний за допомогу в організації та проведенні заходу приватному підприємцю Юрію Рахлінському та керівнику реєстраційно-правового центру Андрію Мілінчуку.



Ігор Семенюк, начальник відділу молоді,
фізичної культури та спорту
 

Читайте також:

27 вересня 2016
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти