Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Срібну призерку чемпіонату Європи з боксу Тетяну Коб відзначено грошовою винагородою

Срібну призерку чемпіонату Європи з боксу Тетяну Коб відзначено грошовою винагородою

Напередодні Новорічних свят в міській раді відбулася зустріч з титулованою спортсменкою, ковельчанкою Тетяною Коб.
Варто нагадати, що вона неодноразова чемпіонка України, учасниця Олімпійських ігор 2016 року, срібна призерка чемпіонату Європи з боксу. У грудні Тетяна нагороджена міжнародною премією за високі заслуги і досягнення в спорті «Золотий мангуст».
Боксерка подякувала представникам міської влади, комплексної ДЮСШ імені Є.Кондратовича за підтримку та залюбки відповіла на запитання присутніх щодо вражень від участі у змаганнях високого рівня, ділилася планами на майбутнє.
Заступник міського голови Ігор Прокопів подякував Тетяні Коб за досягнення, примноження слави та іміджу рідного міста. Адже, вона – гордість не лише Ковеля, а й усієї України. Він запевнив, що влада й надалі підтримуватиме спортсменів. Ігор Ярославович разом з секретарем міської ради Вірою Іванівною Федосюк вручили знаній ковельчанці грошову винагороду за високі здобутки у сумі 10 000 гривень.
З найкращими побажаннями до Тетяни звернулася і директор КЗ «КДЮСШ ім. Є. Кондратовича», депутат міської ради Олена Клімашевська.
Цьогоріч з метою стимулювання успішних виступів спортсменів на змаганнях різного рівня сесією міської ради затверджено в новій редакції положення про виплату одноразових грошових винагород спортсменам та тренерам міста. 











 

Читайте також:

29 грудня 2016
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти