Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Про виконання плану роботи Ковельської міської ради

Про виконання плану роботи Ковельської міської ради

У 2016 році відбулося 15 пленарних засідань міської ради (з них 2 позачергових), на яких було прийнято 792 рішення. 
Депутатами міської ради було розроблено та ініційовано 48 проектів рішень.
Щоквартально на сесіях розглядалися питання про виконання міського бюджету та про роботу виконавчого комітету міської ради.
Відстоюючи інтереси громадян, депутати міської ради неодноразово приймали рішення про звернення, зокрема, до Президента України, Прем’єр-міністра України, до депутатів Верховної Ради України, які стосувалися фінансування закладів профтехосвіти; збільшення субвенції на освіту та охорону здоров'я; збереження “Вузлової лікарні станції Ковель” цілісним майновим комплексом; врегулювання порядку забезпечення споживачів засобами обліку природного газу та ін.
Відповідно до плану роботи міської ради на пленарних засіданнях були прийняті рішення з питань житлово-комунального господарства, економічного та соціального розвитку, підвищення енергоефективності міста, регулювання земельних відносин. Особливу увагу депутати приділяли підвищенню соціальних стандартів для членів сімей учасників АТО в частині забезпечення земельними ділянками.
Міська рада надала згоду на укладання Договору між Ковельською міською радою, Ковельським комунальним підприємством «Добробут» та ТзОВ «Озон Біогаз Інвестмент Ковель» про співпрацю та взаємодію щодо впровадження заходів, спрямованих на зменшення шкідливих викидів з полігону твердих побутових відходів з метою поліпшення екологічної ситуації для реалізації державної політики у сфері поводження з відходами, зменшення навантаження на полігон твердих побутових відходів, розташованого в урочищі «Люблинець» в межах Зеленської сільської ради Ковельського району.
Рішення міської ради оприлюднювалися на офіційному сайті міста; звернення та нормативно-правові акти друкувалися в газеті “Вісті Ковельщини”.
Протягом зазначеного періоду відбулося 123 засідання постійних комісій міської ради.
Депутати міської ради підготували 797 звернень та 74 запитів, які стосуються житлово-комунального господарства міста; надання матеріальної допомоги громадянам; дотримання прав людини, законності і правопорядку; регулювання земельних відносин, містобудування та ін.
У міській раді протягом року працювали п'ять тимчасових контрольних комісій: тимчасова контрольна комісія міської ради щодо роботи деревообробного цеху Державного підприємства “Ковельське лісове господарство”; тимчасова контрольна комісія міської ради щодо надання дозволу на поліпшення орендованого майна по вул. Грушевського,12, Волинською обласною громадською організацією “Центр правової допомоги” та по вивченню питання використання нежитлового приміщення підприємцем Шавою В.П. по вул. Незалежності,57; тимчасова контрольна комісія міської ради щодо піднятих у зверненні ініціативної групи підприємців Ковельських ринків, озвученого депутатом Ковельської міської ради Пінісом І.О. на сесії міської ради від 31 березня 2016 року, та інших проблемних питань навколо функціонування Ковельських ринків; тимчасова контрольна комісія міської ради щодо перевірки правомірності встановлення тимчасової споруди малої архітектурної форми малим приватним підприємством «Землемір»; тимчасова контрольна комісія міської ради щодо перевірки достовірності даних, поданих громадянами Хімач С.С. та Гушинець O.M. з метою отримання земельних ділянок на пільгових умовах; депутатська робоча група міської ради для вивчення перспектив щодо подальшого функціонування в м. Ковелі ДЮСШ №2 «Ніка-Сільмаш» з веслування на байдарках і каное.
У рамках проведених днів депутата обранці громади VIІ скликання мали змогу ознайомитись з роботою соціальних установ, освітніх та медичних закладів, міського та обласного Центрів надання адміністративних послуг.
Депутати взяли участь в навчальному семінарі на тему «Оприлюднення результатів оцінювання бюджетної політики та документів Ковельської міської ради».


Віра Федосюк, секретар міської ради



Читайте також:

24 лютого 2017
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти