Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Як перевірити себе у Державному реєстрі виборців?

Як перевірити себе у Державному реєстрі виборців?

Відповідно до статей 19 та 20 Закону України “Про Державний реєстр виборців” кожен виборець має право звернутися до органу ведення Державного реєстру виборців щодо свого включення до Реєстру, а також перевірити особисті персональні дані, що містяться у Державному реєстрі виборців.
Для здійснення такої перевірки необхідно з’явитися до відділу ведення Державного реєстру виборців за місцем реєстрації з паспортом громадянина України або тимчасовим посвідченням громадянина України (якщо особа недавно набула громадянства України). Виборець, постійно не здатний пересуватися самостійно, може уповноважити на таке звернення іншу особу.
У разі невключення до Державного реєстру виборців або у разі виявлення розбіжностей у персональних даних, відвідувачу буде запропоновано заповнити відповідну заяву, після чого до бази даних будуть внесені необхідні зміни.
Також перевірити інформацію про своє включення до Державного реєстру виборців та свої персональні дані у Державному реєстрі виборців можливо за допомогою мережі Інтернет. Для цього на офіційному сайті “Державний реєстр виборців” функціонує програмний ресурс “Особистий кабінет виборця”, мета якого надання відповіді на запит про включення громадян до Державного реєстр виборців які досягли вісімнадцятирічного віку.


Для цього необхідно виконати наступні дії:

1.Необхідно зайти на сайт “Державний реєстр виборців” (www.drv.gov.ua) та натиснути екран “Особистий кабінет виборця”.

2.Зареєструватися, вказавши свою електронну адресу.

3.Заповнити відповідні поля для формування запиту.

Звертаємо увагу! Всі занесені в поля дані повинні відповідати даним у паспорті. Дані вказані при реєстрації, автоматично переносяться до пошукової форми при формуванні запитів до бази даних.
Відповідь на запит буде надіслана на Вашу електронну пошту із зазначенням наявності виборця в Державному реєстрі виборців, номера виборчої дільниці та її місцезнаходження.
Кількість запитів обмежена - не більше одного запиту за добу.
У разі відсутності виборця в Державному реєстрі виборців або наявності розбіжностей з даними, вказаними запитувачем, та інформацією, що значиться в Державному реєстрі виборців, надійде повідомлення із запрошенням звернутися до відповідного відділу ведення Державного реєстру виборців за місцем проживання.
Відділ ведення Державного реєстру виборців виконавчого комітету Ковельської міської ради знаходиться за адресою: 45000, м.Ковель, вул. Незалежності, 73, 1-й поверх, каб №112, тел. 61711.
Режим роботи відділу:
з 8.00 до 17.15
П'ятниця: з 8.00 до 16.00
Перерва: з 12.00 до 13.00
Вихідні: субота, неділя


Андрій Шуляр, начальник відділу ведення
Державного реєстру виборців  

Читайте також:

17 березня 2017
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти