Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Профспілку управління соціального захисту населення відзначено Почесною грамотою та грошовою винагородою

Профспілку управління соціального захисту населення відзначено Почесною грамотою та грошовою винагородою

У січні первинна профспілкова організація управління соціального захисту населення виконавчого комітету Ковельської міської ради брала участь в огляді, який організувала Волинська обласна профспілка працівників соціальної сфери під керівництвом Галини Микитюк.
За І-е місце у групі чисельністю від 50 до 100 членів осередок управління, який очолює Альона Грицюк, нагороджений Почесною грамотою Центральної Ради профспілки та грошовою премією.
23 лютого відбувся галузевий огляд — конкурс, в якому змагались 20 первинних профспілкових організацій із 10 областей - Вінницької, Волинської, Житомирської, Київської, Миколаївської, Сумської, Полтавської, Харківської, Хмельницької, Черкаської.
Президія Центральної Ради профспілки працівників соціальної сфери України за активну діяльність із забезпечення належного рівня внутрішньоспілкової та організаторської роботи щодо захисту трудових і соціально-економічних прав та інтересів членів колективу визнала переможцем і нагородила Почесною грамотою з грошовою виплатою за зайняте І-е місце первинний осередок управління соціального захисту населення Ковельської міської ради.


Софія Сагаль,
начальник управління соціального захисту населення
 

Читайте також:

23 березня 2017
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти