Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Колегія погодила рекомендації постійних комісій

Колегія погодила рекомендації постійних комісій

Сьогодні під головуванням секретаря міської ради Віри Федосюк відбулось засідання колегії міської ради. В її роботі взяли участь голови і члени постійних комісій, заступники міського голови Андрій Товстига та Ігор Прокопів, начальники і працівники відділів виконавчого комітету.

Рекомендовано на розгляд сесії проекти рішень: «Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності м. Ковеля, що підлягають приватизації у 2017 році», «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Тараса Шевченка», «Про внесення змін до детального плану території», «Про дозвіл на розроблення детального плану території по вул. Сагайдачного для подальшого надання учасникам АТО», «Про встановлення розміру кошторисної заробітної плати, який враховується при визначенні вартості будівництва, реконструкції, реставрації, капітального ремонту, технічного переоснащення) об’єктів, споруджуються із залученням бюджетних коштів, коштів державних і комунальних підприємств, установ і організацій, а також кредитів, наданих під державні гарантії», а також про заяви громадян Кухарчук О.П., Марчука В.А. та Гордіюк Г.М.

Проекти рішень «Про надання дозволу на складання проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд» та «Про створення тимчасової контрольної комісії міської ради» прийняті за основу на попередніх сесіях міської ради.

Голова постійної комісії з питань регулювання земельних відносин, містобудування Анатолій Кислюк запропонував внести доповнення до проекту рішення по заяві громадянина Гушинця О.О., а саме: доповнити його пунктом такого змісту: «Зарезервувати земельну ділянку орієнтовною площею 800 кв.м. в районі вул. Зерова для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд для надання учасникам АТО згідно черги».

В цілому підтримано пропозиції постійних комісій міської ради щодо проектів усіх рішень, які винесені на розгляд 24-ї сесії міської ради.
 

Читайте також:

26 квітня 2017
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти