Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Прийомним батькам та опікунам розповіли про негативний вплив на дітей інтернет-ігор

Прийомним батькам та опікунам розповіли про негативний вплив на дітей інтернет-ігор

Виховання дітей - це складний іспит для дорослих. Тому на допомогу прийомним та опікунським сім'ям приходять фахівці різних галузей. Працівники міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді та служби у справах дітей організовують групи взаємопідтримки. Тут батьки можуть отримати кваліфіковані відповіді на запитання, що їх хвилюють.
Рідні, які в кращому випадку турбуються лише про матеріальні блага своїх нащадків, не дають їм повноцінного виховання. Адже необхідно розвивати й моральні цінності, стати для дітей справжнім авторитетом, на який можна рівнятись.
Сучасне життя важко уявити без Інтернету. Проте, саме тут на підлітків чекає прихована небезпека. Одним із важливих завдань працівників соціальних служб є попередження дорослих про наслідки негативного впливу на дітей інтернет-ігор.
Днями практичний психолог Олена Мілейко провела відеолекторій з цієї теми для прийомних батьків та опікунів. Захід організовано для того, аби навчити їх працювати з інформацією, ознайомити з часто вживаними способами впливу на свідомість.
Під час програми також провели вправу-розминку “Міркуй правильно”, показали уривки з повчальних фільмів.
Наприкінці батькам роздали пам'ятки “10 типових помилок стосовно деструктивних груп”.
Щодо популярних ігор у соціальних мережах також виступили представники Ковельського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Вони наголосили, що розголошення персональної інформації може мати дуже негативні наслідки.

Ковельський міський центр
соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді
 

Читайте також:

26 квітня 2017
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти