Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Спостережна комісія проаналізувала стан роботи з особами, на яких накладено стягнення у вигляді громадських робіт

Спостережна комісія проаналізувала стан роботи з особами, на яких накладено стягнення у вигляді громадських робіт

Про роботу з особами, на яких накладено стягнення у вигляді громадських робіт, протягом І кварталу 2017 року, йшлося на засіданні спостережної комісії при виконавчому комітеті Ковельської міської ради. Під час розгляду цього питання заслухано представників трудових колективів.
Заступник начальника відділу з питань пробації Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції Маргарита Чуль поінформувала, що відповідно до рішення Ковельської міської ради від 12.01.2017 року №5 до переліку підприємств, установ, організацій для виконання громадських робіт включено: Ковельський відділ поліції, РЖКП №1, РЖКП №2, Ковельський міськрайонний суд.
Станом на 24 квітня до відділу з питань пробації на виконання надійшло 116 постанов стосовно осіб, на яких накладено адміністративне стягнення у вигляді громадських робіт. На обліку перебуває 47 громадян, до яких застосоване таке стягнення, з них 25 відбувають покарання на території Ковеля. Відносно 4 осіб, які ухилялися від громадських робіт, вони замінені на адміністративний арешт, трьом - на штраф у зв’язку з невідомим їх місцезнаходженням.
Представник РЖКП-1 Микола Мартинюк зауважив, що з початку нинішнього року для відпрацювання громадських робіт на підприємство було направлено 32 людини, нині трудиться одна. Вказав, що громадяни під час відбування адміністративного стягнення та покарання до роботи ставились добросовісно. Залучались до вивезення сміття, прибирання тощо.
Кількість осіб, направлених відділом пробації в РЖКП №2, значно менша – 12 .
Голова спостережної комісії Віра Федосюк узагальнила отриману інформацію. Рекомендувала представникам РЖКП №1 та РЖКП №2 тримати на контролі питання відбування покарання у виді громадських робіт особами, засудженими до цього виду стягнення. Про порушення оперативно повідомляти відділ з питань пробації Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації.



Жанна Вельма,
секретар спостережної комісії

 

Читайте також:

28 квітня 2017
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти