Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

У Ковелі змагались ветерани футболу

У Ковелі змагались ветерани футболу

Днями з нагоди Дня незалежності України відбувся традиційний турнір з футболу серед ветеранів 50 років і старших.
У змаганнях взяли участь чотири команди: «Ветеран» (м. Ковель), «Нива» (смт. Турійськ), збірна Ковельського району, «Ветеран» (м. Володимир-Волинський). Було запрошено відомих тренерів, які понад сорок років працювали в ДЮСШ управління освіти, Дмитра Номанчука та Олександра Жука, а також ветеранів футболу Миколу Павлова та Миколу Кілебу.
Усі спортсмени продемонстрували глядачам філігранну техніку володіння м’ячем, грамотні тактичні дії на полі та неабияке бажання перемогти.
У першому півфіналі зійшлися команди Ковеля та Володимира – Волинського. На початку зустрічі наші земляки володіли територіальною перевагою і створили декілька прекрасних можливостей, але не зуміли їх реалізувати. У другій половині гості перехопили ініціативу і небезпечні моменти виникали вже біля воріт господарів. Цікавий та напружений поєдинок закінчився з рахунком 0 : 0. Пенальті краще виконали футболісти з Володимира-Волинського, які перемогли з рахунком 3 : 1.
У другій грі команда Ковельського району з рахунком 1 : 0 обіграла «Ниву».
У матчі за третє місце боролися футболісти з міста залізничників та Турійська. У результаті з рахунком 1 : 0 бронза дісталась ковельчанам. Тут відзначився Володимир Єменко.
За перше місце спортсмени Володимира – Волинського з рахунком 2 : 1 перемогли команду Ковельського району.
Преможці і призери змагань нагороджені кубками, медалями та грамотами.
Окрім цього, оргкомітетом було відзначено кращих футболістів у номінаціях: «Кращий воротар» - Юрій Тищук (Ковельський район), «Кращий бомбардир» – Віктор Хомич (Ковельський район), «Кращий захисник» – Геннадій Федчишин (м. Ковель), «Кращий півзахисник» - Володимир Єменко (м. Ковель), «Кращий нападник» - Олег Мельник (м. Володимир – Волинський) та «Кращий гравець» - Олександр Павлусенко (м. Володимир – Волинський). Нагороду - «Найстарший гравець турніру» отримав Микола Яворський (смт. Турійськ).
Відділ молоді, фізичної культури та спорту виконавчого комітету Ковельської міської ради щиро вдячний керівнику меблевої фірми «Інтарсіо» Ігорю Узналі та директору Ковельської філії ВТП «Світязь» Віталію Галімському за сприяння в організації та проведенні футбольного свята ветеранів.

Ігор Семенюк, начальник відділу
молоді, фізичної культури та спорту

 

Читайте також:

21 серпня 2017
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти