Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Впевнене майбутнє – легальна зайнятість

Впевнене майбутнє – легальна зайнятість

З метою підвищення обізнаності безробітних щодо переваг легальної зайнятості та застереження від проявів шахрайства при працевлаштуванні, в Ковельському міськрайонному центрі зайнятості систематично проводяться інформаційні семінари.

 Чергова зустріч відбулась  13 вересня. До заходу також долучилися фахівці Ковельського об’єднаного управління пенсійного фонду.

Фахівець з профорієнтації наголосив, що використання найманої праці без оформлення трудових відносин містить у собі багато негативних моментів, які суттєво впливають на майбутнє людини.

«Так, погоджуючись на нелегальну роботу, найманий працівник власноруч позбавляє себе права на зарахування періоду роботи до страхового стажу, згідно з яким обчислюються пенсія, матеріальна допомога у разі настання безробіття, а також компенсації тимчасової непрацездатності» – наголосила Світлана Киричук –фахівець Ковельського об’єднаного управління пенсійного фонду.

Обов’язок служби зайнятості – інформувати населення про переваги легальної зайнятості та ризики «тіньової», а кожна людина самостійно повинна вирішувати, що для неї важливіше – жити сьогоденням або ж мати впевненість у завтрашньому дні, отримуючи надійні соціальні гарантії та забезпечуючи собі майбутнє.

Людмила Волчук, провідний фахівець з профорієнтації
Ковельського МРЦЗ 

Читайте також:

13 вересня 2017
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти