Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Для обранців громади організували день депутата

Для обранців громади організували день депутата

Минулого тижня відбувся день депутата. Цього разу обранці громади знайомились з роботою комунального підприємства «Добробут».

Спершу вони побували на міському кладовищі, де благоустроєм опікується саме ця організація. Директор «Добробуту» Ігор Михалевич розповів, які питання потребують нагального вирішення. На сьогодні тут ведуться роботи з розширення площі під поховання. Проте території, яка розчищається замало. «Проблема є і її не варто замовчувати, а вживати термінових заходів. Тому готується документація на отримання дозволу на збільшення ділянки ще на 10 гектарів», - каже Ігор Миколайович.

Другим об’єктом була набережна. Ще кілька років тому про таку затишну зону відпочинку ковельчани й не мріяли. Але поступово завдяки спільним зусиллям народного депутата Степана Івахіва та міської влади вдалося реалізувати цей масштабний проект. На оновленій набережній проклали бруківку, встановили лавки, сучасне освітлення. облаштували пірси, Також тут збудували спортивні та дитячий майданчики, силові тренажери, кабінки для переодягання. Усе, що потрібно для активного відпочинку на природі. Багато зроблено, але ще є чимало планів, які потрібно реалізувати. Ось і тепер, поки дозволяють погодні умови, працівники КП «Добробут» добудовують ще сім пірсів для рибалок та спортсменів.

Потому депутати завітали на саме підприємство «Добробут», що знаходиться на вул. Грушевського. Його керівник поінформував про готовність до роботи в осінньо-зимовий період. Повідомив, що вони мають шість одиниць спеціалізованої техніки для прибирання вулиць міста від снігу. Але цього не достатньо, оскільки машини застарілі. І тому парк потребує оновлення. Разом з тим він зауважив, що для посипання вулиць і тротуарів міста уже заготовлено більше, ніж триста кубів піщано-соляної суміші і «відсіву». До початку зимового сезону на придбання протиожеледних засобів заплановано виділити додаткові кошти з місцевого бюджету.

У Ковелі реалізовується «Програма поводження з безпритульними тваринами». На КП «Добробут» є спеціально облаштовані приміщення, де проводитимуть стерилізацію собак. Після того їх кілька днів утримуватимуть у боксах і, якщо тварина не агресивна, відпускатимуть у звичне середовище.

На завершення гості оглянули теплиці. Ігор Михалевич наголосив, що зараз вони знаходяться у дещо непривабливому стані. Отож, важливо потурбуватися про їх осучаснення, покращення системи поливу. Адже у них вирощують розсаду для озеленення Ковеля.


 

Читайте також:

17 жовтня 2017
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти