Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

«Зорепад» та «Барвінок» здобули перемогу на міжнародному фестивалі «Зірковий парад - 2017»

«Зорепад» та «Барвінок» здобули перемогу на міжнародному фестивалі «Зірковий парад - 2017»

Нещодавно в культурній столиці України,  місті Львові, вкотре відбувся міжнародний фестиваль-конкурс «Зірковий парад - 2017». Для юних конкурсантів гостинно відкрив свої двері Палац культури імені Гната Хоткевича.

У мистецьких змаганнях взяли участь  колективи та виконавці з різних країн:  Туреччини, Кіпру,  Китаю, Білорусі та, звичайно ж,  України. Наше місто представляли – вихованці студії естрадного співу «Зорепад» та «Народний художній колектив» ансамбль танцю «Барвінок». Юні таланти демонстрували свої здібності у вокалі, хореографії та оригінальному (цирковому) мистецтві.

За результатами,  у естрадному співі у 4 вікових категоріях, ковельчани здобули перемогу та отримали загалом 14 призових місць.

Зокрема, «бронзу» та нагороду – сертифікат на 100 євро для участі у фестивалі «Творчій табір «Разом», що відбудеться згодом у Болгарії, завоювали: Лозовицька Анастасія, Шудра Анна, Солтисяк Вероніка, Ющенко Софія (учениці «НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. №13– колегіум») та Суглобова Анастасія ( учениця міської гімназії).

Високо було оцінено чудові виступи Смаль Мар’яни, Левочко Анастасії (учениць ЗОШ №7) Люклянчук Анастасії (учениці ЗОШ №7) та Мисюри Дарини (учениці «НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. №13 – колегіум»), Ковальчук Дарії (міська гімназія), Семенюк Вікторії (технічний коледж). За зайняті ІІ місця усі дівчата отримали дипломи та сертифікати на 300 євро для участі у згаданому фестивалі.

Журі було вражене професійним вокалом та артистичністю Ткачук Злати, яка так майстерно заспівала «I feel good» та «Дощик». Дівчина заслужено посіла перше місце. Не менше захоплення у суддів та глядачів викликав виступ ще однієї ковельчанки – Тітчук Вікторії. Пісні у її виконанні не залишили нікого байдужим. Вона здобула «золото» конкурсу.


Успіхом увінчалась поїздка на фестиваль для Смаль Анастасії (перше місце), яка блискуче представила твір «Відьма», а її пісня «Примиріться сини» особливо сподобалася своєю патріотичністю та актуальністю панові Пен Лю, члену журі з Китаю.



Усі ковельчани, що брали участь у змаганнях з вокалу, повернулися у рідне місто з нагородами. Велика заслуга у цьому їх  вчителя Руслани Шацької, яка не тільки працює над майстерністю своїх вихованців, але віддає їм частинку свого серця. Її робота була відзначена дипломом.


Зачарував усіх  народний художній ансамбль «Барвінок» – гордість Ковеля. Колектив теж отримав перше місце. Це перемога не тільки талановитих учасників, а й результат роботи його викладачів. Чудові

Хочеться привітати  талановитих ковельчан та їх наставників з тріумфом і побажати нових звершень,  щоб творчість приносила задоволення їм та глядачам.

Сохацька Діана, учениця 8-В класу, «НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. №13– колегіум».

Читайте також:

06 грудня 2017
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти