Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Працювала постійна комісія міської ради з питань планування, бюджету і фінансів

Працювала постійна комісія міської ради з питань планування, бюджету і фінансів

Сьогодні відбулось засідання постійної комісії міської ради з питань планування, бюджету і фінансів за участю голови комісії Володимира Бойка та її членів: Вадима Клімука, Олега Коцури, Алли Півень, Ігоря Пініса, Юрія Рудя та секретаря міської ради Віри Федосюк.

Розглянуто вісім питань порядку денного: про дозвіл на списання основних засобів, про затвердження рішення виконавчого комітету, про затвердження Порядку відшкодування витрат за проїзд автомобільним транспортом пільгових категорій на міських маршрутах загального користування, про внесення змін до рішення міської ради від 24.12.2015р.№3/77 «Про затвердження Програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства м.Ковель на 2016-2020р.р.», про затвердження Програми запобігання та захисту населення і територій міста Ковеля від підтоплення ґрунтовими водами на 2018 рік, про внесення змін до рішення міської ради від 21.12.2017р. №32/25 “Про міський бюджет на 2018 рік” та інші.

Значну увагу члени комісії приділили розгляду змін до міського бюджету. Окрім цього, депутатів цікавило питання щодо відшкодування витрат за проїзд автомобільним транспортом.

Загалом, досить оперативно було обговорено усі проекти рішень. Більшість рекомендовано до затвердження на сесії, кілька на її розгляд.

Читайте також:

18 січня 2018
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти