Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Представники міської влади і громади обговорили питання ремонту доріг

Представники міської влади і громади обговорили питання ремонту доріг

Нещодавно міський голова Олег Кіндер зустрівся з мешканцями вулиці Черняховського. Вони уже неодноразово піднімали питання щодо ремонту у них дороги. Це і стало основною темою для обговорення.

У нараді також взяли участь перший заступник міського голови Михайло Гетьман, заступник міського голови Андрій Товстига, член виконкому Микола Заікін, представники депутатського корпусу.

Олег Кіндер зауважив, що влада міста, як ніхто інший, зацікавлена, аби Ковель ставав дедалі комфортнішим. Значна увага приділяється і стану доріг. Цьогоріч заплановано відремонтувати асфальтове покриття на вулицях Павлова, Мічуріна, 40 років Перемоги, Липинського, Олени Пчілки, Симоненка, Винниченка. На це з міського бюджету буде виділено понад 10 млн. гривень.

Готується проектно-кошторисна документація на здійснення реконструкції вулиці Відродження. Йдеться про відрізок від Варшавської до Тараса Боровця. Вона досить широка, то й затрати будуть чималі. Орієнтовна вартість цих робіт - 10 мільйонів гривень. На сьогодні дефіцит складає 8,5 мільйонів гривень.

Якщо говорити про вул. Черняховського, то на думку міського голови, братися за цей об’єкт не на часі. П’ять років тому тут було укладене нове асфальтове покриття. Звичайно, що поступово воно руйнується. Уже є багато недоліків, що створюють певні незручності для жителів. Але зробити усе й відразу неможливо.

Погодився з міським головою член виконкому Микола Заікін. Спершу потрібно подбати про ремонт Відродження – центральної вулиці «Сільмашу». Адже зараз вона виглядає дуже непривабливо.

Про своє бачення подальших дій розповів заступник міського голови Андрій Товстига. Він зауважив, що саме в районі вулиці Черняховського отримали земельні ділянки учасники АТО. Незабаром тут розпочнеться будівництво. Очікується великий рух вантажних автомобілів, що призведе до швидкої руйнації нового асфальтового покриття.

Оскільки сторони згоди так і не досягнули, то міський голова звернувся до депутатів з проханням, аби вони визначились, на який об’єкт першочергово будуть спрямовуватись кошти з міського бюджету.
 

Читайте також:

12 лютого 2018
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти