Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

У Ковелі вболівальники насолоджувались цікавою грою волейболісток

У Ковелі вболівальники насолоджувались цікавою грою волейболісток

  У  залі  КЗ КДЮСШ ім. Є Кондратовича  проходив турнір  з  волейболу серед жіночих команд, в якому взяли участь: «Ковельчанка» і «Реал-Авто»   (Ковель), «Поліся» ( Кобрин) та «Політехніка плюс» (Львів).
   
Під  час урочистого  відкриття змагань до присутніх звернулися  начальник відділу молоді, фізичної культури та спорту Ігор Семенюк та головний суддя Едуард Фрейман, які побажали  учасникам  вдалого  виступу і приємних вражень.

Турнір проводився за коловою системою з трьох обов’язкових партій. Поєдинки проходили у  видовищній, безкомпромісній боротьбі і численні вболівальники отримали масу задоволення від дій гравців на волейбольному майданчику.

За результатами ігор на  ІV-му місці у турнірній  таблиці «Реал-Авто»,    на ІІІ - му – «Полісся», ІІ-ге – у «Ковельчанки», а І-ше здобула «Політехніка плюс».

 Переможці та призери нагороджені медалями і грамотами, а капітану команди «Політехніка плюс» Олені Безгребельній вручено красень кубок.  Найкращі гравці турніру отримали призи за номінаціями : «Краща блокуюча» - Наталія Ігнатуша («Політехніка плюс»), «Кращий гравець турніру» -  Валерія Вавренюк  («Ковельчанка»), «Краща пасуюча» - Анна Шпилюк («Реал-Авто») та «Краща нападаюча» - Ольга  Марчук  («Полісся»).

 Відділ молоді, фізичної культури та спорту виконавчого комітету щиро вдячний  Олександру Яскорському та Юрію Машенцову за допомогу в проведенні цікавого спортивного заходу.

Читайте також:

14 лютого 2018
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти