Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Ковельчан просять повідомляти про перебування нелегалів на території міста

Ковельчан просять повідомляти про перебування нелегалів на території міста

В період з 5 лютого по 30 квітня 2018 року на території Волинської області триває профілактичне відпрацювання під назвою «Мігрант», спрямоване на запобігання вчиненню правопорушень іноземцями та особами без громадянства.

В зв’язку з особливим розташуванням Ковельського району, а саме близькістю до кордону з Республікою Польща та Республікою Білорусь, діяльність правоохоронних органів буде особливо націлена на виявлення правопорушень в сфері незаконної міграції, порушень чинного законодавства України іноземцями та особами без громадянства.

В разі виявлення, чи володіння жителями м. Ковеля і Ковельського району інформацією щодо незаконного проживання іноземців на території України, фактів підробок документів на в’їзд та виїзд з України, незаконної легалізації іноземців, фактів вчинення кримінальних, адміністративних та інших правопорушень громадянами інших держав, в тому числі автомобілями на іноземній реєстрації, правоохоронці просять повідомляти органи Національної поліції України за телефоном «102», телефон для анонімних повідомлень Ковельського відділу поліції: 099- 620-32-52.

 

Читайте також:

15 лютого 2018
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти