Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Аби вберегти дітей від неправильних вчинків і комп’ютерної залежності

Аби вберегти дітей від неправильних вчинків і комп’ютерної залежності

Служба у справах дітей спільно з працівниками міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, інспекторами сектору з ювенальної превенції Ковельського відділу поліції провели рейд з виявлення неповнолітніх, які пропускають навчальні заняття, займаються бродяжництвом, протиправною діяльністю. Вони відвідали розважальні заклади міста.

В одному з комп’ютерних клубів застали учня ЗОШ №7, який знаходився там під час уроків. Про факт повідомили у навчальний заклад та батьків.

Адміністраторам рекомендовано звертати увагу на вікову категорію відвідувачів та контролювати часові рамки перебування в закладах неповнолітніх. У разі сумніву запитувати документи.

Принагідно нагадуємо батькам! Основною групою ризику стосовно комп'ютерної залежності є підлітки від 10 до 18 років. Під впливом інтернет-ігор часто навіть в ранньому віці може сформуватися адиктивна поведінка, яка характеризується прагненням дитини відійти від реальності за допомогою зміни свого психічного стану. Тоді зупиняється її особистісний розвиток.  

Виховувати дитину потрібно так, щоб вона правильно розуміла призначення комп’ютера, вміла його використовувати з користю, а не як альтернативний світ.



Служба у справах дітей
 

Читайте також:

17 квітня 2018
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти