Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

У Ковелі вшанували матерів

У Ковелі вшанували матерів

Сьогоднішнє засідання виконкому розпочалося урочистим моментом нагородження жінок з нагоди Дня матері. Міський голова разом із заступником Ігорем Прокопівим вручили Подяки та квіти матерям, які виховують у своїх сім'ях прийомних дітей. Це — Наталія Осавальчук, Любов М'якота, Ганна Парфенова та Любов Ткачук.

Олег Кіндер подякував їм за невтомну працю, безкорисливу материнську любов і турботу, відповідальну і благородну справу - виховання дітей. Крім того, відзнаки за особистий внесок у справу патріотичного виховання, активну участь у житті міста отримали й громадські активістки — Ніна Габрилевич і Тамара Літвінчук.

Заступник міського голови Ігор Прокопів повідомив, що подяками та цінними подарунками з нагоди свята відзначено також матерів обдарованих дітей: Ірину Воздіган та Ларису Яновець. А також матерів сімей, в яких проживали юні мешканці Донеччини на Великодні свята.

Серед нагороджених — Лариса Бакай, Валентина Бешта, Тетяна Хомич, Олена Головій, Валентина Ковальчук, Олена Головчич, Наталія Кавас, Світлана Фалюш, Таїсія Стрельчук, Ірина Кондратюк, Людмила Місюра, Олександра Панасюк, Світлана Косенкова, Наталія Міщук, Ірина Сарган, Ірина Штойна.

Представники міської влади також привітали зі святом матусь, які об’єдналися в громадську організацію «Реабілітаційний центр», яку очолює Наталія Славікова. Матерям воїнів, які загинули в зоні АТО, виділена матеріальна допомога.

Читайте також:

15 травня 2018
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти