Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Депутати погодили внесення змін до рішень міської ради та цільової програми

Депутати погодили внесення змін до рішень міської ради та цільової програми

Низку питань, які вносяться на розгляд чергової сесії міської ради, сьогодні опрацювала постійна комісія з питань планування, бюджету і фінансів. Провів засідання її голова Володимир Бойко. У роботі взяли участь депутати Олег Коцура, Алла Півень, Ігор Пініс, Олександр Місяць Юрій Рудь, міський голова Олег Кіндер, керівники структурних підрозділів виконавчого комітету.

Обранців громади стосовно внесення змін до рішення міської ради від 21.12.2017р. №32/25  “Про міський бюджет на 2018 рік» поінформувала начальник фінансового управління Валентина Романчук. Вона повідомила, що збільшено обсяги фінансування на реалізацію заходів, спрямованих на надання послуг з медичного обслуговування ковельчан, оздоровлення та відпочинку дітей пільгових категорій.
 
Присутні також  розглянули проекти рішень про виконання міського бюджету за 1 квартал 2018 року, про внесення змін до рішення міської ради від 21.12.2017 р. № 32/5 «Про Програму економічного і соціального розвитку міста Ковеля на 2018 рік»,  про затвердження розпоряджень міського голови, про затвердження рішення виконавчого комітету, про внесення змін до Міської цільової соціальної програми оздоровлення та відпочинку дітей   на 2016 - 2020  роки, затвердженої рішенням міської ради від  28.04.2016 р. № 9/7.

Всі вони рекомендовані до затвердження на сесії міської ради, яка відбудеться 24 травня.   
   
Під час засідання зосередили увагу й на запитах депутатів міської ради: Ігоря Пініса щодо перегляду оплати проїзду у маршрутному таксі дітей шкільного віку;  Олександра Артишука про виділення коштів з міського бюджету для фінансування робіт з проведення ремонту спортивного залу міської гімназії імені Олени Пчілки; Галини Стасюк про проведення благоустрою території навколо пам'ятників загиблим воїнам АТО на міському кладовищі; заява            гр. Корчинської А.В. щодо влаштування електропостачання по вул. Щасливій.

Необхідність внесення змін у “Програму  соціального захисту окремих категорій мешканців міста Ковеля на 2018 рік” в частині передбачених видатків на санаторно-курортне лікування громадян, які постраждали внаслідок аварії на ЧАЕС обгрунтувала начальник управління соціального захисту населення Софія Сагаль.     
Комісійні питання будуть скеровані для розгляду управлінням і відділам виконавчого комітету відповідно до їх компетенції. 

Читайте також:

17 травня 2018
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти