Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

І в Луцьку захоплюються творчістю юних митців Ковеля

І в Луцьку захоплюються творчістю юних митців Ковеля

У рамках відзначення 30-річчя з початку діяльності Ковельської дитячої художньої школи ім. Андроника Лазарчука  виставку творчих робіт вихованців закладу презентували в Луцьку.

Колекція малюнків ошатно та урочисто прикрасила стіни нещодавно оновленої виставкової зали дитячої художньої школи обласного центру. Учні та викладачі закладу з цікавістю та щирим захопленням ознайомились із представленими малюнками та поділились своїми враженнями.

Директор ЛДХШ Іван Гаврилюк  подякував делегації з міста залізничників за можливість ознайомитись із творчістю юних ковельчан  і запропонував й  надалі зміцнювати співпрацю шкіл з обміну учнівськими виставками та досвідом.

 Провідний викладач живопису  Галина Івашків високо оцінила мистецький рівень виконання робіт, вишуканість та вивіреність станкових і декоративних композицій та відзначила відчутне шанобливе ставлення юних художників до образотворчого мистецтва.

У свою чергу директор Ковельської художньої школи Олена Цьомик подякувала колегам за допомогу в організації вставки та  гостинну зустріч.

Непомітно відкриття виставки перейшло в дружнє спілкування старшого покоління митців із молодшим, в розмову про задачі і мету навчання образотворчому мистецтву, в мудрі поради і добрі настанови.

Твори юних художників з Ковельської ДХШ будуть вражати, дивувати, надихати луцьких глядачів впродовж травня. Сподіваємось, що в такому обласному форматі ця зустріч дитячої та юнацької творчості із поціновувачами мистецтва далеко не остання.

Дирекція  Ковельської дитячої
Художньої школи  ім. А.Лазарчука











Читайте також:

21 травня 2018
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти