Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

У Ковелі зростуть тарифи на водопостачання

У Ковелі зростуть тарифи на водопостачання

Сьогодні на засіданні виконкому було розглянуто понад тридцять різнопланових питань.

З-поміж інших - про зміну діючих тарифів Ковельського УВКГ «Ковельводоканал» шляхом коригування. Про причини говорила економіст підприємства Лариса Тарасова.

Зокрема, вона сказала, що це зумовлено збільшенням ціни на електроенергію – понад 20 %, здорожчанням пального – понад 50-60 %, солі для знезараження води – на понад 50%, збільшенням фонду оплати праці – майже 9%. Крім того, зросли податки на державному рівні, які сплачує підприємство - екологічний, земельний та збір за спеціальне використання водних ресурсів.

Члени виконкому підтримали рішення, яке набуде чинності через 15 днів з часу його опублікування в газеті "Вісті Ковельщини".

Відповідно тарифи на послуги централізованого водопостачання та водовідведення зростуть на 14%: водопостачання - на 91 копійку за 1 м³, водовідведення - на 1 грн. 08 копійок (без ПДВ).

На засіданні також прийнято рішення щодо захисту прав дітей, розподілу, обліку і приватизації житла, містобудування і архітектури, соціального спрямування. Взято до відома інформацію про роботу трудового архіву виконавчого комітету Ковельської міської ради за 2017 рік.


Член виконкому Петро М’якота ініціював облаштувати парковку на привокзальній площі для автобусів, які здійснюють нерегулярні перевезення.

Перший заступник міського голови Михайло Гетьман, який вів засідання, запропонував це питання розглянути на робочій нараді за участю представників поліції.  

Читайте також:

14 червня 2018
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти