Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

У Ковелі - масштабний і цікавий проект “Погляд молоді на місто»

У Ковелі - масштабний і цікавий проект “Погляд молоді на місто»

Працівники Ковельського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді спільно з волонтером Корпусу Миру США в Україні Кесіді Кремтон виграли грантовий конкурс на реалізацію проекту “Погляд молоді на місто”. Він спрямований на розвиток лідерства і громадської активності, поліпшення вмінь та навичок у сфері журналістики і фотографії .
 
Організатори запрошують до участі у проекті студентів та молодь віком 16-20 років, які проживають у м. Ковелі. Впродовж його впровадження учасники повинні відповідально ставитись до виконання усіх завдань. Велике прохання подавати заявку ЛИШЕ в тому разі, якщо ви зможете відвідати всі без винятку заплановані заходи.
 
Ідейним наставником проекту є фахівець із соціальної роботи міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Людмила Зубарєва, а очолює та координує роботу волонтер Корпусу Миру США в Україні Кесіді Кремтон.

Навчання проходитиме у два етапи. У першому досвідчені фасилітатори (тренери) відповідно до кожної теми проведуть 3 тренінгових блоки.  Наступним кроком буде підготовка та презентація учасниками власних цікавих статей і фотографій про рідне місто Ковель і його жителів, які пізніше буде оформлено у формі газет.
 
Інформуємо про дати тренінгів та імена фасилітаторів, які їх проводитимуть.
БЛОК І.
13—15 серпня, 10:00-18:00 год.:
- обговорення таких тем: лідерство, громадська активність та робота у команді з волонтером Кеседі Кремтон (м.Ковель),
- з навичками створення фотографії ознайомить професійний тренер, фотограф студії «Art Family» Михалевич Денис  (м. Ковель),
- покращуватиме навички журналістики тренер, журналіст Кашинська Вероніка  (м. Львів).

БЛОК ІІ.
16  серпня — 6 вересня: це період для написання статей про власну громаду,
27 серпня  15:00-17:00 год. - планова моніторингова зустріч з УСІМА учасниками,
6  вересня 15:00-17:00 год. - моніторингова зустріч з УСІМА учасниками, на якій необхідно мати остаточний варіант статті та фотографії,
21  вересня 16:00-18:00 год. — фінальна зустріч та урочисте відкриття виставки робіт учасників, роздача міні -газет зі статтями.

Запрошуємо приєднуватись до проекту усіх бажаючих! Для цього необхідно заповнити он-лайн анкету. Організатори обіцяють, що проект буде дуже захоплюючим і змістовним!

ВАЖЛИВО! Кінцевий термін подачі заявок - 20 липня . Учасників на конкурсній основі обиратиме спеціальна комісія за рейтинговою шкалою відповідно до поданих заявок. Список переможців буде розміщено на офіційному сайті Ковельської міської ради, а також на сторінці Ковельського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді у Фейсбук  до 5 серпня 2018р.
РЕЄСТРУЙСЯ ДО УЧАСТІ У ПРОЕКТІ ТУТ: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdUx61IS6vf8cBeuAyBYVc-DjHTzIyT-lghXfA7bhGj47Npiw/viewform
   

Читайте також:

10 липня 2018
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти