Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Ковельські митці взяли участь в етнофестивалі «Єдина країна»

Ковельські митці взяли участь в етнофестивалі «Єдина країна»

Ковельські мистецькі колективи побували на етнофестивалі «Єдина країна», який цими вихідними відбувся у селі Дольськ Турійського району.

Другий рік поспіль його організовують переселенці з Криму, які після відомих подій, пов'язаних з анексією півострова, переїхали на малу батьківщину. Участь у мистецькому дійстві взяли понад п'ятсот представників. Це — фольклорні колективи з Волині, Львівщини та Рівненщини. Окрім концертної програми, на гостей чекали розваги для дорослих та дітей, дискотека для молоді, діяли фотозони, відбувались майстер-класи від народних умільців.

Вперше цього року до участі були запрошені колективи з Ковеля. Зокрема, народний художній колектив – ансамбль танцю «Барвінок» палацу учнівської молоді імені Івана Франка (керівник - відмінник освіти України Любов Ризванюк), вихованці міської гімназії: солісти - Соломія Купрійчук, Вікторія Цимбал та цьогорічна випускниця гімназії Вікторія Міндер (керівник Олена Сметюх).

Найбільшим було представництво народного дому "Просвіта": хорова група народного аматорського ансамблю пісні і танцю “Лісова пісня” (керівник Світлана Труш), народний аматорський чоловічий вокальний ансамбль “Промінь” (керівник Олександр Середа), зразковий ансамбль народного танцю “Дзвіночок” (керівник Інна Темрук), народний аматорський гурт “Намисто” (керівник Наталія Гончар).

Побували на етнофестивалі й представники міської влади Ковеля: заступник міського голови Ігор Прокопів та начальник відділу культури виконавчого комітету Вікторія Савлук.




 

Читайте також:

10 липня 2018
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти